Gürakar, “SÖZ marketler olarak fiyatlarimizda indirime gidiyoruz”

Gürakar, “SÖZ marketler olarak fiyatlarimizda indirime gidiyoruz”

Ekonomi 28.12.2021 12:36:04 0
Gürakar, “SÖZ marketler olarak fiyatlarimizda indirime gidiyoruz”

Taytak, “Afyonkarahisar her zaman devletimizin yaninda olmustur”

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve il yönetimi, MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli'nin talimatlariyla baslatilan "Milli Birlik ve Dayanisma" kampanyasi kapsaminda Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birligi’ni ve SÖZ market yöneticilerini ziyaret etti. Taytak, “Afyonkarahisar birlik ve beraberligin ön plana çiktigi günlerde her zaman devletinin yaninda olmustur” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Baskani Devlet Bahçeli'nin talimatlariyla baslatilan "Milli Birlik ve Dayanisma" kampanyasi kapsaminda MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Il Baskani Mehmet Kocacan, Merkez Ilçe Baskani Fevzi Kartal, Ülkü Ocaklari Il Baskani Oguz Kagan Diler ve partililer, ilk olarak Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birligi Baskani Abdülkadir Konak ve oda baskanlari ile bir araya geldi.

 

Konak, “Milletvekilimiz Mehmet Taytak her zaman yanimizda olmustur”

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birligi Baskani Abdülkadir Konak, “Milliyetçi Hareket Partisi de esnaftan, bu ülkenin bu devletin daha iyiye gitmesi için, daha güzel yerlere gitmesi için ugrasiyorlar.

Esnaf ve sanatkarimiza destek olabilmek için Milletvekilimiz Mehmet Taytak ve MHP teskilati her zaman yanimizda olmustur. 

Esnaf ve sanatkarimiz pandemi sürecinde hem ekonomik hemde saglik savasi verdi.

Yani ekonomi de zarar görmeyenler sagliktan dolayi zarar gördü. Pandemiye bagli nedenlerden dolayi isyerini açamayan esnaflarimiz ekonomik anlamda zarar gördü

. Esnaf ve sanatkarlarimizin hükümetimizden taleplerini size dosya halinde sunacagiz.

Bizde düzenlemis oldugunuz kampanyaniza elimizden geldigi kadar destek verecegiz” dedi. Toplantiya katilan oda baskanlari da talep ve isteklerini dile getirdiler.

 

 

Milletvekili Taytak ve MHP heyeti daha sonra SÖZ Market Yönetim Kurulu Baskani Ali Riza Gürakar ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Siper’i ziyaret etti. 

MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli tarafindan baslatilan ‘Milli Birlik ve Dayanisma’ kampanyasi destek vereceklerini söyleyen SÖZ Market Yönetim Kurulu Baskani Ali Riza Gürakar, “Yapmis oldugumuz kampanyaya destek vermek adina bizde SÖZ alisveris marketleri olarak fiyatlarimizda indirime gidecegiz.

Yakin bir zamanda insallah daha da indirim eski fiyatlarimiza geri dönecegiz. Bu zorlu süreçte simdiye kadar oldugu gibi bundan sonra da her zaman devletimizin yanindayiz” diye konustu.

 

Taytak, “Afyonkarahisar her zaman devletimizin yaninda olmustur”

“Afyonkarahisar birlik ve beraberligin ön plana çiktigi günlerde hep devletimizin yaninda olmustur” MHPMYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Türkiye son günlerde ciddi manada kur üzerinden ekonomik kusatma altina alindi ve hükümetimiz kur korumali TL vadeli mevduat sistemini getirerek dolarin inmesini sagladi

. Dövizin yükselmesiyle birlikte fiyatlarda artis yasandi ama dövizin inmesi ile fiyatlarda ayni sekilde azalma yasanmadi.

Bunun üzerine genel baskanimiz üretici, perakende ve sanayici arkadaslarimizin tasin altina elini koymasi gerektigi inanci ile bizde ilimiz genelinde ziyaretlerde bulunarak toplumumuz adina bazi indirimler istedik.

Firmalarimizda bu kampanyamiza cani gönülden katildilar.

Afyonkarahisara ciddi manada bir destegimiz oldu

. Kampanyamiza destek veren firmalarimiza tesekkür ediyoruz.

Diger firmalarimizda ayni hassasiyetler yaklasmalarini ve vatandaslarimizi magdur etmemelerini istiyoruz” dedi.

 

Kocacan destek veren firmalara tesekkür etti

Milli birlik ve dayanisma kampanyasina destek veren firmalara tesekkür eden MHP Il Baskani Mehmet Kocacan, “Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatlari, Milletvekilimiz Mehmet Taytak ve partililerimiz ile birlikte ilimizde faaliyet gösteren firmalarimizdan indirim kampanyasina katki sunmalari için ziyaret ettik.

Yapmis oldugumuz ziyaretlerde firmalarimiz kampanyamiza destek vererek ürünlerinde fiyat indirimine gideceklerini söylediler.

Ben buradan tüm firmalarimiza tesekkür ediyorum. Diger firmalarimizin da ayni hassasiyeti göstererek vatandaslarimizi magdur etmemelerini istiyoruz.

Afyonkarahisar birlik ve beraberligin ön plana çiktigi günlerde hep devletinin yaninda olmustur, olmaya da devam etmektedir”

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °