AK PARTI AFYONKARAHISAR TESKILATLARI “YENI EKONOMI MODELI” IÇIN TAM KADRO SAHADA

AK PARTI AFYONKARAHISAR TESKILATLARI “YENI EKONOMI MODELI” IÇIN TAM KADRO SAHADA

Siyaset 27.12.2021 17:48:00 0
AK PARTI AFYONKARAHISAR TESKILATLARI “YENI EKONOMI MODELI” IÇIN TAM KADRO SAHADA

 

 

AK Parti Afyonkarahisar teskilatlari, 18 ilçede ayni anda hükümetin yeni ekonomi modelini ve son günlerde ekonomi adina atilan adimlarin anlatildigi brosürleri, ana kademe, Kadin-Gençlik Kollari, ilçe yönetimleri ve milletvekilleri ile birlikte dagitimini yapti.

 

AK Parti teskilatlari tam kadro Afyonkarahisar’da hafta sonu sahaya indi. 18 ilçe, 42 belde, 420 köyde hükümetin yeni ekonomi modelini ve son günlerde ekonomi adina atilan adimlarin anlatildigi brosürleri esnaflar ve vatandaslara dagittilar.

 

Teskilatlar tam kadro sahada

 

Afyonkarahisar’daki programa Il Baskan Yardimcisi Selcen Hidiroglu, Kadin Kollari Baskani Ferda Ertürk, Gençlik Kollari Baskani Ethem Karahan, kadin kollari ve gençlik kollari yönetimleri, Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz, merkez ilçe yönetimi, milletvekilleri Ali Özkaya ve Ibrahim Yurdunuseven katildi.

 

“Vatandaslar yeni ekonomi modelini begeniyor”

 

Merkez Karaman Mahallesinde sahaya inen ekip, esnaflari tek tek ziyaret ederek brosürleri takdim etti. Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in selami ile giden ekip vatandaslarin ilgisi ile karsilasti. Vatandaslar yeni ekonomi modelin beklentileri karsiladigini kaydederek memnuniyetini ifade etti.

 

“Yeni ekonomi modelinin anlatildigi brosürleri dagitiyoruz”

 

Programda konusan Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz söyle dedi; Bugün sehrimizin tamaminda yaptigimiz çalisma ile ülkemizin geçtigi yeni ekonomi modelini anlatan brosürleri vatandaslarimiza esnaflarimiza takdim ediyoruz. Vatandaslarimiz yeni ekonomi modelini begendiklerini söyleyerek bizlere memnuniyetlerini ifade ediyorlar

. AK Parti teskilatlari olarak bizler de bu memnuniyet karsiliginda vatandaslarimiza tesekkür ediyoruz.

Türkiye yeni ekonomi modeli ile bugün sinif atlayacak sansi yakalamistir. Muhalefetin sarildigi döviz artik yerle bir olmustur. Sarildiklari döviz yerle bir olunca bu kez de farkli bir siyasi enstrüman arayisi içerisine girdiler.

Bugün ülkemizde döviz kitligi degil, döviz bollugu vardir. Yeter ki, milletimiz devletine güvenini sürdürsün

. Bu ülkede olusturulmaya çalisina suni krizler sabun köpügü gibi birkaç saatte kaybolur. Nitekim Pazartesi’yi Sali’ya baglayan gece bu olmustur.

Ülkemizde üretim var, çarklar dönüyor, sorun yok ama ne hikmetse döviz yükseliyor

. Evet bu is suni bir sekilde olusturulmaya çalisilan krizin göstergesidir. Her seyin dört dörtlük oldugu bir yerde döviz yükselmez.

Bugün neticeyi net bir sekilde görüyorsunuz. Biz de teskilatlarimiz ile bu olayin anlatildigi brosürleri vatandaslarimiza takdim ediyoruz.

 

“Vatandaslarimizin görüs ve önerilerini aliyoruz”

 

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Ali Özkaya, Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan tarafindan açiklanan yatirim, üretim, istihdam, ihracat ve Büyüme programi ile ilgili brosürleri esnafimiza dagitirken dünyanin ve Türkiye’nin zorlu bir süreçten geçtigini belirtti.

Özkaya, “Esnaflarimizla ve vatandaslarimizla sürekli olarak bir araya geliyor onlarin görüs ve önerilerini dinliyor sokagin nabzini günbegün tutuyoruz.

Hepimiz görüyor ve biliyoruz ki Dünyada da koronadan kaynakli ve diger siyasi nedenlerden dolayi ekonomik bir bunalma var.

Haliyle bunlarin ve diger etkenlerinde ülkemize yönelik bir yansimasi var. Ancak tüm dünya küçülürken Türkiye büyümeyi basaran ender ülkelerden birisi.

Sayin Cumhurbaskanimiz gibi çok tecrübeli bir liderle InsaAllah diger zorluklari da beraber asacagiz.

Açiklanan yeni modelle birlikte Türkiye için yeni bir sürecin basladigini da hepimiz görüyoruz.

Ihracatçimizi destekleyen ve koruyan, yatirim ortamini iyilestiren ve Türk Lirasini güçlendirmeye yönelik açiklanan program etkisini hemen göstermistir. Bizlerde bugün programa

iliskin vatandaslarimizin görüs ve önerilerini alarak Ankara’da bunlari ilgili Bakanlara aktaracagiz. Hep söyledigimiz gibi bu zorlu süreci de hep beraber asacagiz. Esnaflarimiza hayirli bol kazançlar diliyorum" dedi.

 

“Muhalefet milletin sermayesini faiz ve kur ile bitirmek istiyor”

 

AK Parti Afyonkarahisar milletvekili Ibrahim Yurdunuseven de “Milletimizin sermayesini faiz ve kur gibi oyunlarla bitirip bu milleti eskiden oldugu gibi yoksul ve kendilerine muhtaç görmek istiyorlar. Ancak o günler geride kaldi.

Bugün konustugu zaman dünyanin dinledigi bir liderimiz var.

Onun liderliginde rantçilara,stokçulara,kur ve faiz oyunuyla tezgah kuranlara gerekeni yaptik ve yine yapacagiz.

Kim ne derse desin ne yaparsa yapsin biz yolumuza devam ediyoruz.

Bizim hedeflerimiz var. 19 Yil öncesinin Türkiye'si nasil 19 yilda çag atladiysa ayni sekilde önümüzdeki hedeflere giden yolda büyük degisimleri hep birlikte yasayacagiz

. Bugün bu minvalde AK Parti Afyonkarahisar Il ve Merkez Ilçe Baskanligimiz ile beraber Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan önderliginde belirledigimiz yatirim, üretim, istihdam, ihracat ve büyüme odakli yeni ekonomi programimizi bizzat kendimiz vatandaslarimiza anlattik.

Bugüne kadar oldugu gibi milletimizin destegi ve teveccühü ile bu isi de basariyla tamamlayacak hedeflerimize giden yolda hizla ilerlemeye devam edecegiz” ifadelerine yer verdi.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °