AFYONKARAHISAR BELEDIYESIN'DEN EGITIME DESTEK DEVAM EDIYOR

AFYONKARAHISAR BELEDIYESIN'DEN EGITIME DESTEK DEVAM EDIYOR

Egitim 23.12.2021 09:59:17 0
AFYONKARAHISAR BELEDIYESIN

EGITIME DESTEK ÖGRENCILERIMIZE GELECEK

Sosyal Belediyecilik alaninda büyük hizmetlere imza atan Afyonkarahisar Belediyesi, gelecegimizin teminati olan ögrencilerimize verdigi burs destegine bu yilda devam ediyor.

 "Egitime Destek " projesi kapsaminda kriterlere uyan ögrenci velilerine banka kartlari dagitilmaya baslandi.

Ilk ve ortaögrenim fark etmeksizin Mayis ayi dâhil bes ay boyunca 125 TL olacak bursun ilk ödemesi Ocak ayindan itibaren ögrencilerin hesaplarina yatacak. Burs destegi, ilkokul, ortaokul ve lise ögrencilerini kapsiyor.

Burslardan ihtiyaç sahibi olmak sartiyla; öksüz, yetim, sehit ve gazi çocugu, kendisi yüzde 40 ve üzeri engelli olan ögrenciler, anne ve babasi resmi ayri olup ihtiyaç sahibi olan ögrenciler ile diger ihtiyaç sahibi ögrenciler faydalaniyor.  

"AILELERE VE ÖGRENCILERIMIZE HAYIRLI OLSUN"

Muhtarlik ve Sosyal Hizmetler Müdürlügü tarafindan yürütülen kart dagitimi Beyaz Masa Birimi araciligiyla yapilirken, Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek de çalismalari yerinde gördü. Baskanimiz, burs desteginin hayirli olmasini temenni etti.

Baskanimiz Zeybek, burs destegini almak için gelen ailelere kart dagitimini bizzat kendi yapti.

1343 ÖGRENCIYE AYLIK 125 TL YATACAK

Bu yil ki egitime destek bursuna 1437 basvuru oldugunu hatirlatan Baskanimiz Mehmet Zeybek, “Egitim Komisyonu’ndaki arkadaslarimizin çalismalari dogrultusunda Muhtarlik ve Sosyal Hizmetler Müdürlügümüz tarafindan belirlenen ihtiyaç sahibi 1343 ögrencimizin hesaplarina Mayis ayina kadar 125 TL yatacak” dedi.

Egitime desteklerin devam edecegini vurgulayan Baskanimiz Zeybek, çesitli projeler ile yüzleri güldürmeyi sürdürecegiz mesaji verdi.

Afyon HABERI


Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °