ANITPARK KAFE AÇILDI.

“HALKIMIZ NE ISTERSE ONU YAPMAYA DEVAM EDECEGIZ”

Gündem 17.12.2021 17:29:00 0
ANITPARK KAFE AÇILDI.

ANITPARK KAFE HIZMETINIZDE

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’in talimatlariyla sehrimizde vatandaslarimizin nefes alabilecegi ve dinlenebilecegi sosyal yasam alanlarina bir yenisi daha eklendi.Belediyemizin istiraki Yüntas AS. bünyesinde hizmet verecek Anitpark Kafe, görkemli bir törenle açildi.  

Modern yapisi ve farkli konseptleriyle dikkat çeken sosyal tesislerden onuncusu olan Anitpark Kafe, ayni isimle tarihi Anit Park’ta hizmet vermeye basladi.

Sosyal tesisler konusundaki basarisi ile dikkat çeken Afyonkarahisar Belediyesi kentimize yeni tesisler kazandirarak hem ekonomiye hem de sehrimizin istihdamina katki sagliyor.

“SEHRIMIZE YAKISIR NEZIH BIR ORTAM”

Törenin açilis konusmasini Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek yapti. Anitpark Kafe’nin sehrimize hayirli olmasini temenni eden Zeybek Baskan; “Geçtigimiz hafta Sükrü Çelikalay Alt geçidimizin açilisinda da söyledigim gibi bu hafta da Anitpark Kafemizi hizmete aliyoruz. 

Daha modern ve çagin gereksinimlerine uygun hizmet veren kafe ve tesisleri halkimizin kullanimina sunmanin mutlulugunu yasiyoruz. Hedefimiz, sehrimize yakisir nezih bir ortam sunarak sosyal hayata katki saglamak.”

“HALKIMIZ NE ISTERSE ONU YAPMAYA DEVAM EDECEGIZ”

Anitpark Kafe ile birlikte sosyal tesislerimizin sayisini 10’a çikarttik.

Önümüzdeki günlerde hepimizin çok iyi bildigi Devlet Demir Yollarindan tahsisini aldigimiz yöresel ürünlerimizin ve gastronomi ürünlerimizin sunumunun yapilacagi, misafirlerimizi agirlayacagimiz Izmir Sehir Istasyonu’nu nu isletmeye alacagiz.

Yer tahsisi yeni geldi, arkadaslarimiz projelendirip çalismaya baslayacaklar.

Yine orada daha önce dügün salonu olarak hizmet veren mekâni Devlet Demir Yollarindan tahsis ettik ve Okçuluk Merkezi olarak hizmet vermesi için restorasyonunu yaptiriyoruz.

Burayi da sosyal tesis olarak hizmete almayi planliyoruz. Halkimiz ne isterse onu yapmaya devam edecegiz.

Tek gayemiz sehrimize hizmet etmek. 

Bundan da büyük onur ve gurur duyuyoruz.

Tesisimizin kazanci bol, çalisanlari saglikli olsun diyor, emegi geçen herkesi tebrik ediyorum” dedi.

Afyon HABERI


Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °