IZCILER'DEN ZEYBEK BASKAN’A ZIYARET

IZCILER'DEN ZEYBEK BASKAN’A ZIYARET

Spor 14.12.2021 10:43:00 0
IZCILER

   IZCI KULÜBÜNDEN ZEYBEK BASKAN’A ZIYARET

 Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ögrencilerinden olusan Izci Kulübü’nü makaminda kabul etti.Göreve geldigi günden itibaren egitim ve ögretime ayri bir önem veren Baskanimiz Mehmet Zeybek, Çanakkale’de sanli bir tarihin nasil yazildigini, ecdadimizin bu ülkeyi nasil savasarak kazandiklarini yakindan görmeleri için izcileri Çanakkale Gezisine göndereceklerinin müjdesini verdi.

“BIZE DÜSEN NE VARSA HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

 Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda ‘Izcilik Kulübü’nün faaliyete geçmesinden dolayi mutluluk duydugunu ifade eden Zeybek Baskan, ögrencileri 2022 yilinda liderlerinin baskanliginda Çanakkale’ye gönderebileceklerini ifade etti.

Zeybek Baskan “2022 yilinda Çanakkale’ye gitmeyen ögrencilerimizi biz götürmek istiyoruz.

Çocuklarimiz Atalarimizin savastigi yerleri ve Sehitler diyarini görmüs olurlar

. Bize düsen ne varsa her zaman yaninizdayiz” dedi.

“BASKANIMIZA TESEKKÜR EDIYORUZ”

Okul olarak bir Izci Kulübü kurduklarini hatirlatan Izci Lideri Yusuf Akgün ise okulun sosyal aktivitelerini canlandirmak için harekete geçtiklerini ifade etti.

Izci kulübünün yani sira okçuluk kulübünü de olusturduklarini belirten Akgün, Baskanimiz Zeybek’e misafirperverliginden dolayi tesekkür etti.

Akgün, “Baskanimiz sag olsun her zaman bizlere destek oluyor.

Izcilerimizi Çanakkale’ye götürmek istedigimizde destek olacagini söyledi. Kendisine okulum ve kulübümüz adina tesekkür ediyorum” dedi.

  Türkiye Izci Federasyonu ve Milli Egitim Bakanligi Il Sorumlusu Dilaver Kayacan’da Izcilik alaninda Afyonkarahisar’da yaptiklari ve yapacaklari çalismalarla ilgili bilgiler verdi.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °