OSB'Den MHP'Ye Ziyaret.

OSB'Den MHP'Ye Ziyaret.

Gündem 13.12.2021 16:06:34 0
OSB

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Bekir Yesilay, Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Mehmet Kocacan’i ziyaret ederek OSB’nin genisleme planlari hakkinda bilgiler verdi.

OSB’ye gereken destegi vermeye hazir olduklarini söyleyen Kocacan, “Afyonkarahisar yakin bir zaman içerisinde lojistik üst merkezi olacaktir” dedi.

 

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Bekir Yesilay, Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoglu ve beraberindeki heyet Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Mehmet Kocacan’i ziyaret etti. Ziyarete yönetim kurulu üyelerinden Mustafa Gün, Recep Yaman,  Ismail Aydogus ve Engin Deniz’da katildi.

“OSB’ye vermis oldugunuz desteklerden dolayi tesekkür ediyorum”

OSB’nin genisleme planlari ile ilgili bilgi veren Bekir Yesilay, “Organize sanayimizin büyümesi ile ilgili genis kapsamli bilgi vermek için ziyarette bulunduk.  Organize sanayi bölgesinde yatirimcilar için tahsis edilen parseller kisa sürede yüzde yüz doluluk oranini yakalamistir.

Organize sanayi bölgesinde yer tahsis talebinde bulunan yatirimcilarin ihtiyaçlarini karsilayabilecek katma degeri yüksek, ileri düzey teknolojik yatirim yapmak üzere 20 bin istihdam hedefiyle 2 milyon 620 bin metrekare alanda gelistiriliyoruz.

Bu süreçte gerek milletvekilimiz Mehmet Taytak basta olmak üzere Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar il baskanligina, sanayicilerimize vermis oldugu desteklerinden dolayi tesekkür ediyorum” dedi.

 

“Afyonkarahisar lojistik üst merkezi olacaktir”

Ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren MHP Il Baskani Mehmet Kocacan, “Organize sanayi bölgesinin ilimize artik yeterli gelmedigi görülmektedir. Yeniden imara açilacak alanlarla ilgili görüs alisverisinde bulunduk. Yeni sanayicilerin bu bölgeye gelmesi ve yeni yatirimlarin açilmasi hem ilimiz adina hemde devletimiz ve ülkemiz adina çok kivanç verici bir seydir.

Devletimiz her zaman oldugu sanayicimizin, esnafimizin yaninda olmustur. Afyonkarahisar ilerleyen zamanda lojistik üst merkezi olacaktir. Idarecilerimizin ve siyasi partilerimizin her türlü destegi vermesi lazimdir. MHP il baskani olarak bu destegi cani gönülden verdigim gibi,

  Milletvekilimiz Mehmet Taytak da OSB’nin genisleme konusunu yakin takip etmedir. Kendisi de gereken destegi veriyor

. Ilimiz için ne yapilasi gerekiyorsa yapmamiz lazim” diye konustu.

 

 

Afyon HABERI


Salı 17.9 ° / 4.9 °
Çarşamba 19.5 ° / 6.4 °
Perşembe 18.9 ° / 7 °