Baskan Demir’den Kocacan’a tesekkür

Baskan Demir’den Kocacan’a tesekkür

Yasam 13.12.2021 13:46:41 0
Baskan Demir’den Kocacan’a tesekkür

Tüm Isçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Dernegi Afyon Sube Yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Il Baskanligini ziyaret etti. Ziyarette konusan MHP Il Baskani Mehmet Kocacan, Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman emeklilerin yaninda olduklarini söyledi.

 

Tüm Isçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Dernegi Afyon Sube Baskani Bekir Döner ve yönetimi Nedim Öztürk ve Fehmi Demirkol, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Il Baskani Mehmet Kocacan’i, Il Sekreteri Beytullah Bostanci’yi, il yönetimden Mustafa Gün ve Ramazan Eryildiz’i ziyaret ederek emeklilerin istek ve taleplerini iletti.

Baskan Demir’den Kocacan’a tesekkür

Emeklilerin yasadigi sikintilarla ilgili bilgiler veren Dernek Baskani Bekir Döner, “Emeklilerimizin bugüne kadar birikmis olan sikintilarini, ekonomik, sosyal ve saglik alaninda yasadigimiz sorunlari ve istekleri paylasmak için ziyarette bulunduk.

Emeklilerimizin gelir düzeyinin artmasini istiyoruz.

Geri kalan hayatimizda rahat bir yasam sürmek istiyoruz. Il baskanimiza bu istek ve taleplerimizi yazili olarakta verdik. Sayin baskanimiz ilimizde basarili siyaset adamlarimizdandir.

Ilimizin bütün konularina vakif ve en güzel sekilde yakindan takip ediyor. Emeklilerimize simdiye kadar vermis oldugu desteklerinden dolayi il baskanimiza ve yönetimine tesekkür ediyorum” dedi.

 

Emeklilerimizin refah düzeyi arttirilmali”

Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman emeklilerin yaninda olduklarini söyleyen Il Baskani Mehmet Kocacan, “Emekli vatandaslarimiz bizler için çok önemlidir. Bir gün bizlerde emekli olacagimizi unutmamaliyiz.

Sosyal adalet anlayis içerisinde emeklilerimizin yasadigi sikintilari biliyoruz. Emeklilerimizin suanda geçim sikintisi içinde olduklarini görüyoruz.

Ekonomik anlamda sikintilarin giderilmesi ile ilgili hem devletimiz hemde hükümetimiz biran önce ekmelilerimizin refah seviyesinin arttirilmasi için gerekli çalismalari yapacagina inaniyoruz.

Bizde Milliyetçi Hareket Partisi olarak simdiye kadar oldugu gibi bundan sonraki süreçte de yanlarinda olacagiz” dedi.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °