Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu Gençleri Dualarla Askere Ugurladi.

Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu Gençleri Dualarla Askere Ugurladi.

Yasam 13.12.2021 12:54:39 0
Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu Gençleri Dualarla Askere Ugurladi.

Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu Emirdag Çinar Dügün Salonu'nda düzenlenen asker ugurlama eglencesine katildi.

Askerlerin coskularina ve mutluluklarina ortak olmak için törene katildigini belirten Baskan Koyuncu "Askere giden gençlerimizi biz törenlerle ugurlariz, kina yakariz. Onlari kinali kuzu olarak vatani ve milleti korumalari için asker ocagina göndeririz.

Askerlerimizin sag salim ilçemize dönmelerini temenni ediyorum. Askerlik görevini 'Peygamber Ocagi' olarak görüp imanla görevinizi yapip geleceginize inaniyorum

. Bu görevin hem dünyada hem de ahirette kurtulus vesilesi olacagi kanaati içerisindeyim. Askerligi sereflendiren tek devlet Türk Devleti’dir. Serefli Türk Askeri bir çok basariya imza atmistir. Insallah sizler de bu iman gücüyle birlikte sanli ve serefli askerler olarak görevinizi tamamlayarak dönersiniz” seklinde konustu.

Askere gidecek olan gençlerin boynuna ay yildizli sal takip onlarin heyecanina ortak olan Baskan Koyuncu askere gidecek gençleri tebrik ederek Türk Bayragi ve Kuran-i Kerim hediye edip, askere gidecek gençlerle hatira fotografi çektirdi. Asker gecesi; askere gidecek gençlere kina yakilmasi ve eglence ile devam etti.

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °
Pazartesi 20.8 ° / 6 °