5 ARALIK DÜNYA GÖNÜLLÜLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

5 ARALIK DÜNYA GÖNÜLLÜLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Gündem 6.12.2021 10:06:21 0
5 ARALIK DÜNYA GÖNÜLLÜLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Genç Kizilay Afyonkarahisar gönüllüleri 5 Aralik Dünya Gönüllüler Gününü Ayazini Metropolisi’nde kutladi.  

Genç Kizilay Afyonkarahisar yönetim kurulu üyeleri ve gönüllüleri ile Girisimci Genç Liderler Dernegi, Afyonkarahisar Valisi Sayin Gökmen Çiçek’in himayelerinde Ayazini Metropolisi’nde kahvaltida bulustu.

Etkinlige Afyonkarahisar Vali Yardimcilari Mehmet Boztepe ve Mehmet Keklik, Türk Kizilay Afyonkarahisar Yönetim Kurulu üyesi ve Afyonkarahisar Sosyal Yardimlasma Vakfi Müdürü Yaman Senol, Afyonkarahisar Valiligi Idari ve Denetim Müdürü Tuncay Erogul katildi.  

Etkinlik kahvaltinin ardindan Vali Yardimcimiz Sayin Mehmet Boztepe’nin rehberliginde Ayazini Metropolisi’nin gezisi ile sona erdi.

Türk Kizilay Afyonkarahisar Yönetim Kurulu Üyesi Yaman Senol “Kizilay ve gönüllülük kavrami bir bütün olmus durumdadir. Sosyal yardim, afet, kan hizmetleri ve diger alanlarda Kizilay gönüllülerimiz 153 yildir bu çinarin devam etmesini saglamaktadir.

Bu kapsam da Türk Kizilay Afyonkarahisar olarak tüm gönüllülerimizin 5 Aralik Dünya Gönüllüler Gününü kutlarim.” Mesajini iletti. Genç Kizilay Afyonkarahisar Baskani Ali Özer “Gönüllülük bu toplumun her fertlerinin içinde bulunan büyük bir erdemdir.

Biz Kizilay Dernegi ve Genç Kizilay olarak her vatandasimizin içinde bulunan bu potansiyeli sahaya yansitma konusunda bir araciyiz.

Bu konuda gönüllü faaliyetlerine katilan ve insanliga hizmet eden tüm vatandaslarimizin 5 Aralik Dünya Gönüllüler gününü kutlarim.” Mesajini iletti. 

Afyon HABERI


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °