En Büyük Engel Anlayissizlik, Hosgörüsüzlüktür

En Büyük Engel Anlayissizlik, Hosgörüsüzlüktür.

Gündem 4.12.2021 14:05:15 0
En Büyük Engel Anlayissizlik, Hosgörüsüzlüktür

Korel Termal Otel’de yapilan programa Vali Gökmen Çiçek’in yani sira Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Cumhuriyet Bassavcisi Fatih Karabacak, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakas, Afyonkarahisar Saglik Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumus, Baro Baskani Turgay Sahin, Il Jandarma Komutani J. Alb. Yilmaz Kirgel, Il Emniyet Müdürü Ali Temiz, engelli dernekleri, STK’lar, engelliler ve aileleri katildi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan Engelsiz Kur’an Kursu ögrencilerinden Salim Erteki Kur’an okudu. Aile ve sosyal Politikalar Il Müdürü Bekir Yümnü de engellilere yönelik verilen hizmetler ve yapilan çalismalar hakkinda bilgiler verdi.

Engellilerin çesitli siirler okudugu programda Afyonkarahisar Il Müftüsü Sinan Kazanci da günün anlam ve önemini anlatan bir konusma yapti.

Engelliligin onlarin imtihani oldugu kadar bizlerin de imtihani olduguna deginen Kazanci, engellilerin hal ve hatirlarini sormak gerektigini, ziyaret edip ihtiyaçlarinin giderilmesi gerektigini ve onlarin dualarinin alinmasi gerektigini söyledi.

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °