Baskan Serkan Koyuncu Tas Konak'ta Engelli Vatandaslari Agirladi

Baskan Serkan Koyuncu Tas Konak'ta Engelli Vatandaslari Agirladi

Gündem 4.12.2021 11:53:39 0
Baskan Serkan Koyuncu Tas Konak

Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu'nun talimatlariyla 3 Aralik Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsaminda Emirdag'daki engelli vatandaslar onuruna müzikli bir yemek programi düzenlendi. Belediye Baskani Serkan Koyuncu' nun ev sahipligi yaptigi programa onlarca engelli vatandasimiz katildi.

Baskan Koyuncu, engelli vatandaslarimizla görüsüp kendileriyle fikir alisverisinde bulundu, istek ve önerilerini dinledi.

'Hepimiz ayni bahçenin farkli çiçekleriyiz'

Gerçek olan tek engel, insanlarin olusturdugu engellerdir, yoksa hepimiz ayni bahçenin farkli çiçekleriyiz diyen Baskan Serkan Koyuncu "Engelli vatandaslarimizin yasama sevincini diri tutacak en küçük çalismalar dahi bizim için çok önemli ve degerlidir.

Belediyemizce yaptigimiz ve yapacagimiz tüm çalismalarda engelli vatandaslarimizi göz önünde bulunduran faydali ve yararli çalismalar yapiyoruz.

Hepimiz toplumumuzun birer parçasi olan engelli bireylerimiz için daha duyarli ve bilinçli olmaliyiz.

'Engelli kardeslerimize dokunmak hepimizin vicdani sorumlugudur'

Engelli bireylerimize ve onlarin ailelerine el uzatmak, yüklerini hafifletmek, sosyal yasamda yan yana, omuz omuza durabilmek hepimizin vicdani sorumluluklarindan biridir. Farkliliklarimizin aramizda uçurumlar degil yeni diyaloglar açmasina vesile olabilmektir görevimiz.

Hosgörü, sevgi ve saygiyla daha güçlü bir ülkede hep birlikte yasami kucaklamak dilegiyle tüm engelleri beraberce asabilecegimiz saglikli günler diliyorum." ifadelerini kullandi.

Güzel ve keyifli vakit geçiren engelli vatandaslarimiz Baskan Koyuncu' ya , kendilerini anlamli günde yalniz birakmadigi ve her daim kendilerinin yanlarinda olduklari için duyduklari memnuniyeti dile getirerek tesekkür ettiler.

Yemege Emirdag Kaymakami Osman Bilici, Huzurevi Müdürü Mustafa Ertürk, Halaç Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Mehmet Akif Çesmeci, Ülkü Bakimevi Müdürü Serkan Ülkü, Engelliler Dernegi Baskan - üyeleri ve engelli vatandaslarimiz katildi.

Afyon HABERI


Cuma 18.7 ° / 7 °
Cumartesi 21.3 ° / 9.1 °
Pazar 23 ° / 10.7 °