ZEYBEK BASKAN DEMIRÇEVRE MAHALLESI’NDE

ZEYBEK BASKAN DEMIRÇEVRE MAHALLESI’NDE

Gündem 3.12.2021 16:27:18 0
ZEYBEK BASKAN DEMIRÇEVRE MAHALLESI’NDE

Her hafta farkli bir mahalleye ziyaret gerçeklestiren Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek bu kez de Demirçevre Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle Muhtari Hakki Babayigit ve mahalle sakinleri ile bulusan Zeybek Baskan talep ve önerileri dinledi.

 Mahalle ziyaretlerinin bu haftaki duragi Demirçevre Mahallesi oldu. Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’e AK Parti Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz, Baskan Yardimcilarimiz Süleyman Karakus, Murat Öner ve birim müdürleri eslik etti.

Tüm mahalleyi adim adim gezen Baskanimiz Zeybek yapilan çalismalari yerinde incelerken, yapilacak çalismalar için de degerlendirmelerde bulundu.

Mahalle Muhtari Babayigit ve vatandaslarin taleplerini dinleyerek not alan Zeybek Baskan bu taleplerin kisa sürede yerine getirilecegini belirtti.

 “TALEP VE ÖNERILERI HEMEN UYGULAMAYA ALIYORUZ”

Mahalledeki eksiklikleri yerinde tespit ederek incelemeler yaptigini belirten Baskanimiz Mehmet Zeybek söyle konustu; “Talepler dogrultusunda yeni yapilan yolun bir an önce açilmasi, muhtarlik binasi tadilati, okul ve saglik ocaginin yapilmasi gereken islerini tamamlayacagiz.

Muhtarimizin talep ve önerilerini not aldik. Ekip arkadaslarimiz bu konularla ilgilenerek, vatandasimizin hizmet alanlarini genisletmeye devam edecek.

Bizler bu sehir ve hemsehrilerimiz için gece gündüz demeden çalismaya devam ediyoruz.

Istisareler ile yerinde incelemeler ile birlikte yönetim anlayisi ile yatirimlarimizi ve çalismalarimizi hayata geçirmeye devam edecegiz” diye konustu.

 Ziyaret, mahalle sakinleri ve esnaflar ile birlikte hatira fotografi çekilmesi ile son buldu. 

 

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °