Ebrar bebek yogun bakimda

Ebrar bebek yogun bakimda

Saglik 2.12.2021 09:15:00 0
Ebrar bebek yogun bakimda

8 aylik iken SMA Tip-1 teshisi konulan ve tedavisi için yaklasik 20 Milyon TL’ye ihtiyaç olan 1 yasindaki Ebrar Güner’in durumu agirlasinca yogun bakimda tedavi altina alindi.

 Babasinin görevi nedeniyle Gaziantep’te bulunan Batmanli Güner ailesinin SMA Tip-1 hastasi kizlari Ebrar’in durumu gittikçe kötülesiyor. Bir ayi askin süredir enfeksiyonu bir tür geçmeyen ve hergeçen gün durumu agirlasan Ebrar bebek, yogun bakima alindi.

Yurtdisindaki teravisi için 20 Milyon TL’nin üzerinde paraya ihtiyaç olan ve kampanya baslatilan 1 yasindaki Ebrar Güner’in annesi Hatice Güner, sosyal medya hesabindan destek çagrisini yineledi. Ebrar’in tedavisi için gerekli olan paranin toplanmasi için herkesin destek vermesi gerektigini belirten gözü yasli anne Hatice Güner, “Ebrar normal bir bebek gibi degil. Basini dik tutamiyor, hareket edemiyor, en önemlisi nefes alamiyor! Güzel kizimizin iyilesmesi için siz güzel insanlarin desteklerine ihtiyacimiz var. Lütfen duyun sesimizi.

Her geçen dakika kizimin aleyhine. O’nu kaybetme korkusuyla yasiyoruz. Lütfen kizimin sesini duyun ve elinden tutun. Sizlerin destegi olmadan biz basaramayiz. Artik duyun sesimizi nolur! Evladimi kaybetmek istemiyorum. Güzel kizimin ilacina ulasip sagligina kavusmasi için kampanyamiza destek vermenizi istiyorum. Ebrar'a bagis yaparsaniz bir günesimiz de siz olacaksiniz” dedi.


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °