30 Kasim Dünya Soförler Günü'nü tebrik ediyorum.

30 Kasim Dünya Soförler Günü'nü tebrik ediyorum.

Gündem 29.11.2021 13:37:00 0
30 Kasim Dünya Soförler Günü

AK Parti Insan Haklari Baskan Yardimcisi, Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven 30 Kasim Dünya Soförler Günü münasebetiyle yayimladigi mesajda "Otobüste, takside, tirda ve diger tüm ulasim araçlarinda, direksiyon basinda mesai yaparak helal rizik pesinde olan tüm soför camiamizin Dünya Soförler Günü kutlu olsun." ifadelerine yer verdi.

Soförlerin hizmet sektöründe büyük bir rol oynadigina mesajinda vurgu yapan Yurdunuseven; "AK Parti olarak milletimize hizmet eden her esnafimizin oldugu gibi soförlük yaparak geçimini saglayan ve milletimize 7 gün 24 saat hizmet eden soför esnafimizinda yaninda olduk ve olmaya devam edecegiz.

Soför camiasinin ülkemiz için ne kadar kutsal ve büyük bir yükü tasidiginin farkindayiz ve bu nedenle soförlük meslegini icra eden vatandaslarimizin talep ve isteklerini yine yakindan takip ediyor imkanlar dahilinde kolayliklar saglayarak ve taleplere karsilik veriyoruz.

Kuskusuz ki her sektörde oldugu gibi bu sektörde de yine en çok katkiyi yapan yine AK Parti'dir.  2020 yili itibariyle 27 bin kilometreyi asan bölünmüs yol agimizi 2023 hedeflerimiz dogrultusunda 29 bin kilometrenin üzerine çikartmayi planliyoruz.

2020 Yili içerisinde  Ankara-Nigde ve Menemen-Aliaga-Çandarli otoyollarinin tamamini, Kuzey Marmara Otoyolu'nun da önemli bir bölümünü hizmete sunduk. Türkiye'nin 165 metre ile en büyük ayak yüksekligi unvanina sahip Siirt ilimizde bulunan Begendik Köprüsü ve ona bagli yollarini hizmete açtik

Edebiyat Yolu olarak adlandirilan 64 kilometrelik, 11 tünelli Kahramanmaras-Göksun yoluyla bu kesimdeki yolculuk süresini yariya indirdik.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde ise çalismalar hizla sürüyor.

En kisa zamanda burasi da milletimizin hizmetine girecek insallah. 

Bu vesileyle bir kez daha tüm soförlerimizin 30 Kasim Dünya Soförler Günü'nü tebrik ediyor, ebediyete irtihal etmis soförlerimize ise Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

Afyon HABERI


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °