ÖZHASEKI: “BELEDIYE BASKANIMIZI TEBRIK EDIYORUM”

ÖZHASEKI: “BELEDIYE BASKANIMIZI TEBRIK EDIYORUM”

Egitim 24.11.2021 18:03:07 0
ÖZHASEKI: “BELEDIYE BASKANIMIZI TEBRIK EDIYORUM”

 AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yerel Yönetimler Baskani Mehmet Özhaseki, Afyonkarahisar’a geldi. Çesitli temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Özhaseki, Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek ile bir araya geldi.

Belediyemizi ziyaret eden Özhaseki, tamamlanan ve devam eden projelerle ilgili Baskanimiz Mehmet Zeybek’ten brifing aldi.Baskan Özhaseki’yi Afyonkarahisar’da agirlamaktan mutluluk duyduklarini kaydeden Baskanimiz Zeybek, tamamlanan ve planlanan projelerle ilgili bilgiler paylasti.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi, Yerel Yönetimler Baskani Mehmet Özhaseki Belediyemizi ziyaret etti.

Belediye Baskanligi makaminda gerçeklesen ziyarete; Baskan Yardimcilarimiz Süleyman Karakus, Benol Kaplan, Murat Öner, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Baskan Yardimcisi ve Il Koordinatörü Bilal Uçar, Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, Il Gençlik Kollari Baskani Ethem Karahan, Kadin Kollari Baskani Ferda Ertürk, Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz ve daire müdürleri katilim sagladi.

 Ziyaret ardindan açiklama yapan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yerel Yönetimler Baskanimiz Mehmet Özhaseki ise, tüm projelerin destekçisi olduklarini ve Afyonkarahisar Belediyesi’nin çalismalarini yakindan takip ettiklerini ifade etti.

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’ten de övgü ile bahseden Özhaseki, son dönemlerde yapilan yatirimlara dikkat çekti.

ÖZHASEKI: “BASKANIMIZI TEBRIK EDIYORUM”

Özhaseki; “Cumhurbaskanimizin liderliginde tüm belediye baskanlarimizi ziyaret ediyor, çalismalari yerinde görüp, istisare ediyoruz.

Sehirler ile ilgili hükümet olarak üzerimize düsen görevlerin olup olmadigi, araci olmak üzere ziyaretler gerçeklestiriyoruz.

Bende belediye baskanligi ve bakanlik görevlerinde bulundugum için tecrübelerimi aktarmak, arkadaslarimiza yardimci olmak amaci ile geziyoruz.

Afyonkarahisar’da yillardir süre gelen düzgün bir anlayis var. Sol iktidarlarin gelip ideolojik takildigi etrafi tahrip ettigi bir yapi çok sükür Afyon’umuzda fazlaca yasanmadi. Düzgün arkadaslar eli ile belediyecilik yapildi ve güzel de isler oluyor.

Mehmet Bey teskilat içinde yetismis, çaliskanligi ile temayüz etmis bir arkadasimiz. Afyon’da da güzel isler yapildigi biliyoruz, hele hele son zamanlarda faaliyetler iyice artti. Bu çalismalari konusup, yapabilecegimiz görevleri üstlenip Ankara’ya öyle dönecegiz.

Degerli Baskanimizi tebrik ediyorum, ellerine saglik. Cenab-i Hak nice güzel hizmet ömrü versin diye dua ediyorum.”

Afyon HABERI


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °