AFYONKARAHISAR BELEDIYESINDEN ÖGRETMENLER GÜNÜ KONSERI

AFYONKARAHISAR BELEDIYESINDEN ÖGRETMENLER GÜNÜ KONSERI

Kültür-Sanat 24.11.2021 10:32:06 0
AFYONKARAHISAR BELEDIYESINDEN  ÖGRETMENLER GÜNÜ KONSERI

BELEDIYEMIZDEN ÖGRETMENLER GÜNÜ KONSERI

 24 Kasim Ögretmenler Günü nedeni ile Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’in talimatlari ile Belediyemiz Kültür Sanat Akademisi Müzik Bölümü tarafindan konser programi düzenlendi.

Ögretmenler ve gelecegin ögretmen adaylari Kültür Sanat Akademisi Müzik Grubu’nun seslendirdigi sarkilarla günlerini kutladi.

 Belediyemiz, gelecek nesillerin yetismesine katki sunan ögretmenlerin 24 Kasim Ögretmenler Günü’nü özel bir konserle kutladi. Kültür Sanat Akademisi Müzik Grubu, solistler Nuri Elçi, Hanife Gülnaz ve Elif Özceylan tarafindan verilen konserde ögretmenler gönüllerince eglendi.

Mustafa Kemal Atatürk'ün Basögretmen olusunun ve meslegini özveriyle yerine getiren ögretmenleri onurlandirmak amaciyla her yil 24 Kasim'da kutlanan Ögretmenler Günü dolayisiyla düzenledigimiz etkinlige ilgi oldukça yogundu. Konser programina Belediye Baskan Yardimcimiz Süleyman Karakus, Milli Egitim Müdürü Metin Yalçin, Belediyemiz Kültür ve Sosyal Isler Müdürümüz Ihsan Akar, AK Parti Il Baskan Yardimcisi Talha Hüseyin Akkaya, Egitim-Bir-Sen Sube Baskani Mustafa Arslan, sehrimizde görev yapan ögretmenler ve ögrenciler katilim sagladi.

Özel konserde Kürsat Bertug Arican’in sefligini yaptigi Kültür Sanat Akademisi Müzik Grubu sevilen sarkilari ögretmenler için seslendirdi.

 Konser ardindan Belediye Baskan Yardimcimiz Süleyman Karakus, Müzik Grubuna çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Gecenin özel konugu 40 yili askin süredir ögretmenlik yapan Ramazan Ayvali’ya tüm ögretmenlere ithafen hediye ve çiçek takdim edildi.

Konser sonrasi açiklama yapan Baskan Yardimcimiz Karakus, “Belediye olarak ögretmenler gününü özel bir konserle kutlamak istedik. Her birimizin yetismesinde emegi olan ögretmenlerimiz bizler için çok kiymetli, onlar için ne yapsak az.

Bizler ögretmenlerimiz için gelecek nesiller için çok çalismaya devam edecegiz.

Ögretmenler günü kutlu olsun.” diye konustu. 

Konsere katilim saglayan ögretmenler ise etkinlikten duydugu memnuniyeti dile getirerek, belediyemiz tarafindan düzenlenen konser nedeni ile Baskanimiz Mehmet Zeybek ve ekibine tesekkür etti.

Afyon HABERI


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °