Il Baskani Mehmet Kocacan, 24 Kasim Ögretmenler Günü’nü kutladi.

Il Baskani Mehmet Kocacan, 24 Kasim Ögretmenler Günü’nü kutladi.

Gündem 23.11.2021 14:50:00 0
Il Baskani Mehmet Kocacan, 24 Kasim Ögretmenler Günü’nü kutladi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Il Baskani Mehmet Kocacan, 24 Kasim Ögretmenler Günü’nü kutladi.

 

Kocacan mesajinda, “Her zaman hatirlanmayi ve deger verilmeyi hak eden çok sevgili ögretmenlerimizin ‘24 Kasim ögretmenler Günü’nü kutluyorum.

Ülkemizin gelecegi ve teminati olan gençlerimizi emanet ettigimiz, milletimizin fedakarlik abidesi olan degerli ögretmenlerimize en derin sükranlarimi sunuyorum. Gelecegimizin umudu olan çocuklarimizin ahlakli, egitimli, vatanina milletine sadik birer fert olarak yetismesinde en önemli rolü oynayan hepimizin hamurunu yoguran elleri öpülesi ögretmenlerimizin degerini ve toplum nezdinde ki itibarlarini korumalarini ve hatta arttirilmasi gerektigini tüm samimi duygularimla dile getirmek istiyorum.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk ‘Ögretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktir.’ derken de ögretmenin toplum açisindan ne denli önemli oldugunun mesajini vermek istemistir.

Bu vesileyle, basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebedi aleme intikal etmis olan tüm ögretmenlerimizi rahmet ve minnetle aniyor,

ülkemizin gelecegi için her türlü fedakarligi bas taci yapmis olan kiymetli ögretmenlerimizin, 24 Kasim ögretmenler gününü en içten dileklerimle kutluyorum

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °