Amatör ligde Suhut Belediye Hisarspor Hocalar Belediyespor'u 3 Golle Geçti

Amatör ligde Suhut Belediye Hisarspor Hocalar Belediyespor'u 3 Golle Geçti

Spor 17.11.2021 19:36:25 0
Amatör ligde Suhut Belediye Hisarspor Hocalar Belediyespor

Suhut Belediye Hisarspor Hocalar Belediyespor'u 3 Golle Geçti 
Afyonkarahisar Süper Amatör Ligi 4. Haftasinda kendi sahasinda Hocalar Belediyespor ile oynadigi futbol müsabakasinda rakibini Saffet Dönmez (2) ve Ömürhan Aydin'in golleriyle 3-0 yenerek hanesine 3 puani yazdirdi. 
Suhut Sehir Stadyumu'nda oynanan Süper Amatör Lig futbol müsabakasina, Suhut Belediye Baskani Recep Bozkurt, Il Genel Meclisi Üyesi Umut Eroglu, Suhut Belediye Hisarspor Kulübü Baskani Abdullah Zeybek, Suhut Ilçe Spor Müdürü Ahmet Baskurt, protokol üyeleri ve çok sayida seyirci katildi. Suhut Belediye Hisarspor Ilk yarida rakip oyuncular Belediyespor karsisinda iyi bir oyun sergiledi.

Yesil beyazlar 2. dakikada Saffet Dönmez'in golüyle 1-0 öne geçti. Suhut Belediye Hisarspor'un yildiz futbolcusu 22. dakikada yine topu aglarla bulusturup kendisinin ve takiminin ikinci golünü kaydederek ilk devreye 2-0'lik skorla girdi. 
Suhut Belediye Hisarspor kendi sahasinda agirladigi hocalar Belediyespor karsisinda ikinci yarida da adeta güzel bir futbol sergileyerek 48. dakikada Ömürhan Aydin'in güzel golüyle aradaki farki 3'e çikardi.

Zaman zaman gergin dakikalarin yasandigi futbol müsabakasinda 90 dakika Suhut Belediye Hisarspor'un 3-0'lik galibiyeti ile sona erdi. 

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °