“SAGLIKLI GELECEK IÇIN DIYABETIN FARKINDAYIZ, ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ”

“SAGLIKLI GELECEK IÇIN DIYABETIN FARKINDAYIZ, ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Gündem 16.11.2021 15:19:00 0
“SAGLIKLI GELECEK IÇIN DIYABETIN FARKINDAYIZ, ÇOCUKLARIMIZIN YANINDAYIZ”

 

      Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’in talimatlariyla 14 Kasim Dünya Diyabet Günü dolayisiyla sehrimizde diyabet hastasi yavrularimiz ve aileleriyle bulustuk.

“HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”

         Muhtarlik ve Sosyal Hizmetler Müdürlügü tarafindan Prof. Dr. Veysel Eroglu Parki’nda düzenlenen kahvaltili programa Afyon Devlet Hastanesi ve Afyon Saglik Bilimleri  Üniversitesi’nde Endokrinoloji ve Metabolizma alaninda uzman doktor ve hemsireler, Afyonkarahisar Muhtarlar Dernegi Baskan Vekili Celal  Acar ve çok sayida davetli katildi.  

           Dünya Diyabet Günü dolayisiyla çocuklarimizla güzel ve keyifli dakikalar geçiren Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek. Tip 1 diyabet farkindaligini arttirmak amaciyla düzenlenen etkinlikte çocuklarimizin her zaman yanindayiz mesaji verdi.  

“RABBIM YAVRULARIMIZA SIFA VERSIN”

          Etkinlikte bir konusma yapan Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, “Gönüllerine girmek, yüzlerini güldürmek ve hayatlarini kolaylastirmak için her zaman yaninizda olmaya devam edecegiz” dedi.

       Baskanimiz Mehmet Zeybek; "14 Kasim Dünya Diyabet Günü dolayisiyla Afyonkarahisar Belediyesi olarak Türkiye’deki belediyeler içerisinde ilk defa böyle bir etkinlik düzenleyelim istedik. Çocuklarimizla ve aileleriyle biraraya geldik. Tabii bunu yaparken hem üniversitemiz, hemde devlet hastanemizdeki arkadaslarimizin da desteklerini yanimizda hissettik. Farkindalik olusturalim istedik. Ciddi bir katilim oldu.  Ailelerimiz ve çocuklarimiz için moral oldu. Amacina ulasmistir diye düsünüyorum.  Tabii zor ve masrafli bir hastalik ailelerine sabir, çocuklarimiza Allah’tan sifalar diliyorum” dedi.

AILELERDEN ZEYBEK BASKAN’A TESEKKÜR

         Diyabet hastasi çocuklarimizin aileleri ise Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’e tesekkür etti. Ilk kez böylesi bir etkinlikte biraraya gelmenin mutlulugunu yasadiklarini kaydeden aileler, “Sagolsun Baskanimiz bizlerin yaninda oldugunu gösterdi. Ilk kez böylesi bir etkinlikte bulustuk. Desteklerinden dolayi kendisine sükranlarimizi sunuyoruz” dediler. Çesitli etkinliklerinde yapildigi programda Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek tarafindan kura sonucu sansli üç çocugumuza tablet hediye edilirken yine tüm çocuklarimiza çesitli hediyeler verildi.

Afyon HABERI


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °