MHP heyeti Afyonkarahisara geliyor.

MHP heyeti Afyonkarahisar'a geliyor.

Siyaset 11.11.2021 10:54:00 0
MHP heyeti Afyonkarahisara geliyor.

“Yarin MHP heyeti Afyonkarahisara geliyor”

MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin talimatlariyla “Adim adim 2023; il il Anadolu” temali MHP il ziyaretleri kapsaminda 13 Kasim 2021 Cumartesi günü Afyonkarahisar’a gelecek olan MHP heyeti vatandaslarla bir araya gelecek.

 

 

Haftasonu düzenlenecek olan program ile ilgili bilgiler veren Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Il Baskani Mehmet Kocacan, “Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli Beyefendi’nin talimatlariyla “Adim adim 2023; il il Anadolu” temali MHP il ziyaretleri kapsaminda 13 Kasim 2021 Cumartesi günü Milletvekillerimiz ve Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyelerimiz ile birlikte ilimizde bir dizi ziyaretlerde bulunacagiz

. MYK Üyemiz ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak’in ev sahipliginde ilimize gelecek olan Ankara Milletvekilimiz Nevin Tasliçay, Istanbul Milletvekilimiz Arzu Erdem, MYK üyelerimiz Hüseyin Yildiz, Akif Çapraz ve Burak Pehlivan ile birlikte sahada olacagiz” dedi.

 

“Vatandaslarimiz ile bulusacagiz”

Mahalle Muhtarlari ve STK Temsilcileri ile bir araya geleceklerini söyleyen Baskan Kocacan, “Ankara’dan ilimize gelecek olan heyetimiz ilk olarak 13 Kasim 2021 Cumartesi günü sabah saat:10.30’da Akrones otelde Mahalle Muhtarlarimiz ve STK Temsilcilerimiz ile bir araya gelecegiz.

Daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Afyonkarahisar Subesini ziyaretimizin ardindan il merkezimizde bulunan esnaflarimizi ziyaret ederek vatandaslarimizin talep ve istekleri dinleyecegiz”

Afyon HABERI


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °