KÜLTÜREL YAYINLARA BIR YENISI DAHA ‘GÜN ISIGI’

KÜLTÜREL YAYINLARA BIR YENISI DAHA ‘GÜN ISIGI’

Egitim 10.11.2021 17:47:16 0
KÜLTÜREL YAYINLARA BIR YENISI DAHA ‘GÜN ISIGI’

KÜLTÜREL YAYINLARA BIR YENISI DAHA ‘GÜN ISIGI’

  Afyonkarahisar Belediyesi, kültürel yayinlara bir yenisini daha ekledi. Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’in destekleriyle tasarruf tedbirleri genelgesi öncesi basimi tamamlanan, pandemi dolayisiyla ertelenen Arastirmaci-Yazar Ali Galip Leblebicioglu tarafindan kaleme alinan ‘Gün Isigi’ isimli eserin tanitimi yapildi.

Afyonkarahisar Belediyesi olarak çok özel bir eseri daha sehrimizin kültür hayatina kazandirmanin mutlulugunu yasadiklarini ifade eden Zeybek Baskan, emeklerinden dolayi Arastirmaci- Yazar Ali Galip Leblebicioglu’na tesekkür etti. ‘Gün Isigi’ isimli kitabin Leblebicioglu’nun farkli konulardaki köse yazilari ve siirlerden olusan bir eser olduguna dikkat çeken Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, “Siirlerinde genellikle yasam- toplum milli heyecan, sevgi, güzellik, ilahi duygular ve Hz. Mevlana’nin ögretilerini isleyen Sayin Leblebicioglu yazilarinda eski Afyonkarahisar’in güncel konularindan bahsediyor.

Yine siirlerinde güncel konulara da yer veriyor.

Bu vesileyle Afyonkarahisar’in kültür hayatina kitabi ile katkida bulunan Arastirmaci-Yazar Ali Galip Leblebicioglu’nu kutlar, kitabin yayinlanmasinda emegi olan Kültür ve Sosyal Isler Müdürümüz Ihsan Akar ve katkisi bulunan çalisanlarimiza tesekkür ederim” dedi.

Arastirmaci-Yazar Ali Galip Leblebicioglu ise desteklerinden dolayi Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’e sükranlarini sundu. Arastirmaci-Yazar Leblebicioglu evinde bulunan kitapligini Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’in projelerinden olan Millet Kütüphanesi’ne bagislayacagini duyurdu

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °