SANDIKLI’DA TÜM KÖYLERIN MUHTARLARI ILE BULUSUP TEK TEK TALEPLERINI TOPLADI

SANDIKLI’DA TÜM KÖYLERIN MUHTARLARI ILE BULUSUP TEK TEK TALEPLERINI TOPLADI

Gündem 5.11.2021 12:31:09 0
SANDIKLI’DA TÜM KÖYLERIN MUHTARLARI ILE BULUSUP TEK TEK TALEPLERINI TOPLADI

ULUÇAY SANDIKLI’DA TÜM KÖYLERIN MUHTARLARI ILE BULUSUP TEK TEK TALEPLERINI TOPLADI

 

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay Sandikli ilçesinde 56 köyün muhtari ile bir araya gelerek tek tek talep ve önerilerini dinledi. Her bir ile ayri ayri ilgilenen Uluçay talepleri tek tek not aldi. Toplantiya il yönetim kurulu üyeleri, ilçe teskilati, Il Genel Meclis Baskani Burhanettin Çoban ve Il Genel Meclis üyeleri de katildi.

 

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, Sandikli ilçesinde ilçeye bagli 56 köyün muhtari ile bir araya geldi. Toplantida Il Baskan Yardimcisi Dilek Çengel, Kadin Kollari Baskani Ferda Ertürk, Il Yönetim Kurulu üyesi Kadir Tarkan, Ilçe Baskani Osman Isik, Belediye Baskani Mustafa Çöl, Il Genel Meclis Baskani Burhanettin Çoban, il genel meclis üyeleri Ahmet Saylik, Mevlüt Özaydin ve Ibrahim Kaynak ile birlikte 56 köyün muhtarlari katildi.

 

Uluçay her muhtarla tek tek ilgilendi

 

Toplantida muhtarlari tek tek dinleyen Il Baskani Uluçay, talepleri elindeki ajandaya bir bir kaydetti.

Bazi talepleri dogrudan kurum sorumlularina ileten Uluçay kisa sürede çözümü için gerekli adimlarin atilmasini istedi.

Uluçay her muhtar ile ayri ayri ilgilenirken, muhtarlar da toplantinin yerinde oldugunu dile getirerek memnuniyetini ifade ettiler.

 

“Biz sizlerin taleplerini toplamaya geldik”

 

Burada bir konusma yapan Uluçay söyle dedi; Ben toplantimiza istirak ettiginiz için degerli muhtarlarimiza tesekkür ediyorum.

Bu toplantilar bundan sonra tüm Afyonkarahisar genelinde yapilacaktir.

Insallah sizler taleplerinizi neler yapilmasi gerekiyorsa onlari anlatin, biz de elimizden gelen ne var ise yapalim. Açik ve net bir sekilde bütün taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Biz sizleri dinlemek ve eksikleriniz varsa taleplerinizi toplamak için geldik.

 

“Önceliklerimiz su, kanalizasyon ve yoldur”

 

Il Genel Meclis Baskani Burhanettin Çoban da “Bizler köylere hizmet götüren Il Özel Idaresinin karar organiyiz.

Köylerimizde acil ihtiyaç sirasiyla su, kanalizasyon ve yol geliyor.

Bizim il özel idaremizin bir hesaplama yöntemi var; bir köyde kaç kisi yasiyor, muhtemel küçükbas, büyükbas hayvan sayisi ne kadar, ihtiyaçlari nedir diye hesapliyoruz. Ondan sonra diyoruz ki bu köyün ihtiyaci sudur.

Ona göre hareket ediyoruz” dedi.

 

“Konusmalarin ardindan muhtarlari dinlediler”

 

Sandikli Ilçe Baskani Osman Isik ve Belediye Baskani Mustafa Çöl de yaptiklari konusmada muhtarlarin kendileri için büyük öneme sahip oldugunu kaydettiler. Konusmalarin ardindan bütün köylerin muhtarlar tek tek dinlenerek talepleri alindi

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °