realme C25s Helio G85 Islemcisi ile Piyasaya Sunuluyor

realme C25s Helio G85 Islemcisi ile Piyasaya Sunuluyor

Bilim-Teknoloji 2.11.2021 10:44:50 0
realme C25s Helio G85 Islemcisi ile Piyasaya Sunuluyor

 

 Dünyanin hizla büyüyen akilli telefon markasi realme, yeni telefonu realme C25s'i satisa sunduÇagin ötesine geçen birçok yeni özellikle birlikte gelen telefon, Süper Gece Manzaralari yakalayan 48 MP Yapay Zekali Üçlü Kamera, 6000mAh devasa pil, 6.5" HD mini damla  tam ekran ve Helio G85 12nm octa-core 2.0GHz islemciye sahiptir.

realme C25s, Salda Mavisi ve Sis Grisi olmak üzere iki farkli renk seçenegi ile pazara sunuldu.              

 

Helio G85 Islemci ile Güçlü Oyun Performansi

 

realme C25s, içerisindeki yerlesik Helio G85 güçlü oyun islemcisi ile gelistirdigi akici oyun deneyimini yeni nesil oyun severlerle bulusturuyor. 2GHz'de çalisan güçlü iki Arm Cortex-A75 CPU ve 1.8GHz'i zorlayan alti adet Cortex-A55 islemci ile donatilan 12mn octa-core islemci 2.0 GHz'e varan hiz olanagi sunuyor.

Bu güçlü ve oyun odakli islemci, en sevilen oyunlari yüksek performansta ve zorlanmadan çalistirabilme yetenegine sahiptir. realme C25s ayni segmentteki diger telefonlarla kiyaslandiginda daha yüksek karsilastirma puaniyla ön plana çikmaktadir.

 

48MP AI Üçlü Kamera ile Sasirtici Derecede Canli ve Daha Detayli Fotograflar

 

48MP kamera ile 6000x8000'e varan ultra yüksek çözünürlükte fotograflar çekme imkani sunmaktadir. 

C25s'in Süper Gece Manzarasi modu ile gece çekimlerini parlaklik, ayrinti ve renk bakimindan daha da iyi hale getiriyor. 

C25s ayrica makro lensi de desteklemektedir. Bu lens sayesinde en küçük büyüleyici ayrintilari yakalayabilmektedir.

8MP ön selfie kamerasi, mükemmel selfieler çekmenizi saglayacak AI Beauty, HDR ve Portre modlarini desteklemektedir. 

 

6000mAh Batarya, 18W Hizli Sarj, Kesintisiz Günlük Kullanim

 

realme C25s’in bataryasiyla, 43 saat 17 dakika görüsme yapabilir veya 9.78 tur MLBB oynanabilmektedir.  Ayrica 25 saat Youtube’da video izlenebilir ya da 115 saat boyunca Spotify’da müzik dinlenebilmektedir.

Yazilimi içerisindeki Hizli Uygulama Durdurma özelligi, nadiren kullanilan uygulamalari otomatik olarak algilayip durdurur ve pil ömrünü uzatmak için islevsiz olarak arka planda tutar.

 Akilli Gece Sarj Koruyucusu özelligi ise gece sarj etme esnasinda, pil neredeyse tam dolu konuma geldiginde, akilli yavas sarj özelligini aktiflestirir, böylece pili uzun vadede korur ve  pil ömrünü uzatir.

 

Sektörün TÜV Rheinland Yüksek Güvenilirlik Sertifikasina Layik Görülen Ilk Akilli Telefonu

 

TÜV Rheinland Akilli Telefon Yüksek Güvenilirlik Sertifikasi, elektronik cihazlar için yüksek kalite standardi ve dünya çapindaki büyük pazarlar için sektör standartlarini belirlemektedir.

 

Her realme cep telefonu, en iyi deneyimi sunmak için, zorlu kalite testlerinden geçer. Genç kullanicilarin aktif yasam tarzlarina ayak uydurma çabasiyla realme, sektörün ilk TÜV Rheinland Yüksek Güvenilirlik Sertifikasina sahip realme C25s'in kalitesini sürekli olarak iyilestirmeyi hedeflemektedir.

 

Android 11 Tabanli realme UI 2.0, Daha Hizli, Daha Sorunsuz ve Daha Güvenli

 

realme C25s ile birlikte gelen Android 11 tabanli realme UI 2.0 ile realme kullanici arayüzlerini istediginiz sekilde düzenleyebilir veya kendi arayüzlerinizi olusturabilirsiniz. realme UI 2.0, kisisel bilgilerinize bos bir kimlik atayarak bunlarin herhangi bir uygulama tarafindan sizdirilmasini önler.

 

 

6.5” HD Mini Damla Ekran, Parmak Iziyle Ultra Hizli Kilit Açma

 

C25s, %89.5'e varan ekran-gövde oranina sahip 6.5” HD mini damla ekrani ile bu fiyat araligindaki cihazlar içerisinde en büyük ekran boyutuna sahiptir.

 

Cihaz üzerinde, çift SIM yuvasi ve cihaz hafizasinin 256 GB'a kadar arttirilmasina olanak saglayan SD kart yuvasi olmak üzere üç kart yuvasi bulunmaktadir. 

 

Parmak iziyle ultra hizli kilit açma özelligi ve yüz tanima özellikleri sayesinde gizliligi korumak için ek bir çaba gösterilmesine gerek kalmaz.

 

 

realme Hakkinda

realme, en son teknolojileri daha erisilebilir hale getirerek akilli telefon ve AIoT pazarini alt üst eden, gelismekte olan küresel bir tüketici teknolojisi sirketidir. Genç tüketicilere uygun fiyatlarla üstün özelliklere, kaliteye ve modaya uygun tasarimlara sahip bir dizi akilli telefon ve yasam tarzi teknolojisi sunar.

 

Sky Li tarafindan 2018 yilinda kurulan ve “Dare To Leap / Siçramaya Cesaret Et” ruhuyla hareket eden realme, dünyanin en büyük 6. akilli telefon markasidir ve sadece iki yil içinde dünya çapinda 15 pazarda en iyi 5 akilli telefon oyuncusundan biri haline gelmistir.

2021 yilinin ikinci çeyregi itibariyle realme, Çin ve Güneydogu Asya, Güney Asya, Avrupa, Rusya, Avustralya, Orta Dogu, Latin Amerika ve Afrika dahil olmak üzere dünya çapinda 61 pazara girmistir ve 100 milyonun üzerinde küresel kullanici sayisina sahiptir. 

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °