ZEYBEK BASKAN’DAN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMI MESAJI

ZEYBEK BASKAN’DAN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMI MESAJI

Gündem 27.10.2021 12:06:02 0
ZEYBEK BASKAN’DAN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMI MESAJI

ZEYBEK BASKAN’DAN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMI MESAJI

Cumhuriyetimizin kurulusunun 98. yildönümü nedeni ile bir mesaj yayinlayan Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, “Tek yürek ve tek yumruk olan milletimiz, bugün de birlik, beraberlik ve kardeslik mesajlari vererek kararli durusundan taviz vermemektedir.” dedi.

 Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, 29 Ekim gününü en büyük bayram olarak nitelendirdigine dikkat çeken Belediye Baskanimiz Zeybek, milletimizin 29 Ekim 1923’te bir kez daha tüm dünyaya iradesine pranga vurdurmayacagini kaniyla ve caniyla ilan ettigini hatirlatti. Zeybek Baskan, “Milletimizin en büyük bayrami kutlu ve mutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal’in önderliginde ilan edilen, son devletimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin bugün 98. kurulus yildönümüdür. Esarete, zulme ve dayatmalara riza göstermeyen Aziz Türk Milleti, isgalcilere karsi baslattigi mücadeleyi tarihte benzeri görülmemis bir kahramanlikla taçlandirmistir.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ecdadimizin kazandigi bu büyük zafer, bizlere bagimsizligimizi müjdelemistir.

Türk Milleti, 29 Ekim 1923’te bir kez daha tüm dünyaya iradesine pranga vurdurmayacagini kaniyla ve caniyla ilan etmistir. 98 yil önce oldugu gibi yine millet ve devlet olarak; vatanimizi, bayragimizi ve gelecegimizi korumak için mücadelemizi sürdürüyoruz.

Istiklal Harbimizi zafere tasiyan, Cumhuriyetimize hayat veren ruhu dimdik ayakta tasimaya devam edecegiz.” dedi.  

“KARARLI DURUSUMUZDAN ASLA TAVIZ VERMEYECEGIZ”

Milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyetimize sahip çikmak, ülkemizin ve milletimizin gelecegi için çalismak bizlerin müsterek vazifesi oldugunu dile getiren Baskanimiz Zeybek mesajinda su bilgilere yer verdi; “Bu suurla vatanimiza hizmet ederken gelecegin insasina katkida bulunma gayretlerimiz de asla son bulmayacaktir.

Tek yürek, tek yumruk olan milletimiz bugün de birlik beraberlik ve kardeslik mesajlari vererek kararli durusundan taviz vermemektedir. Hürriyetinden ve onurundan taviz vermektense ölmeyi tercih eden asil bir milletin sahlanisinin, küllerinden yeniden dogusunun nisanesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramimiz, Zaferin Sehri Afyonkarahisar’imizda bir baska kutlaniyor.

Bu duygu ve düsüncelerle, basta vatanimizin kurtaricisi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanimizin her karisinda kani ve alin teri olan tüm ecdadimiza, sehitlerimize ve gazilerimize Allah’tan rahmet diliyorum.

Ecdadimizin emanetine sahip çikan kahraman milletimizin ve Afyonkarahisarli hemserilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami’ni cani gönülden tebrik ediyorum. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramimiz kutlu olsun.”

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °