21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkindalik Günü Etkinlikleri Kapsaminda Down Sendromlu Çocuklar Vali Tutulmazi Makaminda Ziyaret Ettiler.

21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkindalik Günü Etkinlikleri Kapsaminda Down Sendromlu Çocuklar Vali Tutulmaz’i Makaminda Ziyaret Ettiler.

Gündem 22.03.2018 19:14:49 0
21 Mart Dünya Down Sendromlular Farkindalik Günü Etkinlikleri Kapsaminda Down Sendromlu Çocuklar Vali Tutulmazi Makaminda Ziyaret Ettiler.

 

 

 

21 Mart Dünya Down Sendromlular farkindalik günü nedeniyle Afyonkarahisar Down Sendromlular Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Fatma Mert, Afyonkarahisar Özel Sporcular Gençlik ve Spor Kulüp Baskani Hanife Yilmaz, Türkiye derecesi yapan özel Sporcular ile Afyonkarahisar Zafer Özel Egitim Is Uygulama Merkezinin yönetici ve ögrencilerini Vali Mustafa Tutulmaz’i makaminda ziyaret ettiler.
 
Ziyarette Afyonkarahisar Down Sendromlular Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Fatma Mert 21 Mart Dünya Down Sendromlular farkindalik günü etkinlikleri hakkinda bilgiler vererek sicak karsilama ve misafirperverliginden dolayi Vali Mustafa Tutulmaz’a tesekkür etti.
 
Ziyarette Down sendromlu çocuklarla yakindan ilgilenen Vali Mustafa Tutulmaz; “Down sendromlu çocuklarimiz ve tüm engelli vatandaslarimizin hayatlarini en iyi sekilde devam ettirmeleri ve topluma kazandirilmalari bizlerin asli görevlerindendir. Çünkü onlar bizlere emanettir. Tüm engelli kardeslerimize hayatlarinda yardimci olmak ve onlara daha yasanabilir bir ortam olusturmak bizlere mutluluk vermektedir. Onlarin yüzlerindeki tebessümü görmek ve onlarin mutluluklarina vesile olmak bizlere yasama sevinci vermekte ve çalismalarimiza sevk katmaktadir. Özellikle belirtmek isterim ki bizler Down sendromlu çocuklarimizi sadece belli günlerde hatirlamiyoruz. Onlar her zaman hatirlanmakta ve kamunun tüm alanlarindan yararlanmalari için kolayliklar saglanmaktadir.” dedi.
 
Ziyaret karsilikli bilgi alis verisinin ve sivil toplum örgütleri temsilcilerinin istek ve taleplerinin dinlemesini ardindan sona erdi.
 
Gün içerisinde Afyonkarahisar Zafer Özel Egitim Is Uygulama Merkezinin yönetici ve ögrencilerini ’de makaminda agirlayan Vali Mustafa Tutulmaz’a Kurum Müdürü Selami Akkan tarafindan Down sendromlu çocuklar için yapilan çalismalar ve faaliyetler hakkinda bilgiler verildi.
 
Down sendromlu çocuklar ile yakindan ilgilenen Vali Mustafa Tutulmaz, onlarla sohbet ederek, kendilerine her zaman kalbinin ve kapilarinin açik oldugunu belirtti.

Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °