“Sandikli muazzam yatirimlari hükümetimizle gördü”

“Sandikli muazzam yatirimlari hükümetimizle gördü”

Siyaset 24.10.2021 11:18:48 0
“Sandikli muazzam yatirimlari hükümetimizle gördü”

“MALUM ZATIN TEHDIDI TCK’DA TANIMI YAPILAN BIR SUÇTUR”

 

AK Parti Sandikli Ilçe Danisma Meclis Toplantisi yogun bir katilimla gerçeklesti. Burada konusan AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay CHP Genel Baskaninin Türkiye’deki tüm memurlari tehdit etmesinin TCK’da tanimi yapilan bir suçtur oldugunu söyledi. Milletvekili Veysel Eroglu ise “Türkiye Mavi Vatan, Dogu Akdeniz gibi içinde bulundugu hakli konumundan asla taviz vermeyecektir” dedi.

 

AK Parti Sandikli Ilçe Danisma Meclis Toplantisi AK Parti Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroglu, Il Baskan Yardimcisi Dilek Hanim Çengel, Il Yönetim Kurulu üyesi Kadir Tarkan, Ilçe baskani Osman Isik, Belediye Baskani Mustafa Çöl, belediye meclis üyeleri, IGM üyesi Mevlüt Özaydin, ilçe yönetimi ve çok sayida partili katildi.

 

“Sandikli muazzam yatirimlari hükümetimizle gördü”

 

Toplantinin ilk konusmasini AK Parti Ilçe Baskani Osman Isik yapti. Isik, ilçenin ciddi yatirim aldigini söyleyerek yatirimlari özetledi. Isik, “Akharim Belediyesi'nin içme suyu ihtiyacini karsiladik. 9 baraj ve 4 gölet insa ettik. 2 baraj ve 1 gölet insaati devam etmektedir

. 73 bin 738 dekar araziyi sulamaya açtik ve çiftçilerimize yillik 82 milyon lira zirai gelir artisi sagladik. 26 derenin islahini tamamladik. 143 adet köprü insa ettik. 16 milyon fidani toprakla bulusturduk. 7 Sehitler ormani, 7 köy ormani, 4 mesire yeri tahsis ettik. 141 aileye 2 milyon 150 bin liralik kredi ve hibe destegi sagladik.

Akdag Tabiat Parki ile vatandaslarimizi tabiatla bulusturduk. 5 adet otomatik meteoroloji gözlem istasyonu kurduk. Sandikli böyle muazzam yatirimlari hükümetimizle birlikte gördü” dedi.

 

“Sandikli’da ciddi bir birlik ve beraberlik var”

 

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay Sandikli Ilçe Danisma Meclisi Toplantisinda yapmis oldugu konusmada ilçeye yapilan yatirimlara dikkat çekti. 2003 ve 2020 yillari arasinda 760 milyon liralik yatirim yapildigini kaydeden Uluçay, bu yatirimin 460 milyon lirasinin Orman ve Su alaninda oldugunu ifade etti.

Uluçay konusmasinda “Degerli hemserilerim Sandikli'da ciddi bir birlik beraberlik var.

Tuttugunu koparan bir belediye baskanimiz, yine tuttugunu koparan bir ilçe baskanimiz var.

Çok tecrübeli Kadin ve Gençlik Kollari baskanlarimiz var. Ben burada bir kez daha Sandikli teskilatimizin arkasinda oldugumuzu vurgulamak istiyorum

. Birlik ve beraberligin bozulmamasini da temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi.

 

“Kiliçdaroglu’nun tehdidi TCK’da tanimi yapilan bir suçtur”

 

Uluçay, CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nun kamu personeline yönelik tehdidine dikkat çekti. ‘Muhalefetken aziz milletimizi tehdit eden malum zat iktidar olursa neler yapabilecegini siz düsünün’ diyen Uluçay söyle konustu

; Herkesin hatirlayacagi üzere kaset operasyonu ile CHP'nin basina getirilen malum zat, memurlari tehdit etme cüretini de henüz muhalefetteyken sergilemis oldu. Tehdit, Türk Ceza Kanunu’nda tanimi yapilan bir suçtur.

 

Türkiye’de ilk kez Geleneksel Tip Merkezi Sandikli’da açiliyor

 

Sandikli belediye baskani Mustafa çöl de ilçenin Afyonkarahisar’in en büyük ilçesi oldugunu vurgulayarak söyle konustu

; Türkiye’de çok önemli bir konumda olan ilçemiz termal tesisleri ile dikkat çekiyor

. Biz termali ciddi bir potansiyel haline getirdik. Bu enerji potansiyelinin ekonomiye dönmüs hali seralarla, otellerle, isitma ile ortaya çikmistir. Dolayisiyla burada ilçe ekonomisine büyük katkisi vardir ve önemli bir istihdam kaynagidir. Bütün bunlarla birlikte Saglik Bakanligimiz ile birlikte yaptigimiz Geleneksel Tip Merkezimizin Insaati bitti

. Bu merkezimiz bir ay içinde açilacaktir. Burasi bir ilk olma özelligine sahiptir.

Alternatif tibbi müdahalelerin Türkiye’de ilk kez uygulandigi bir yer olacak.

 

“Türkiye hakli konumundan asla taviz vermeyecektir”

 

Son konusmayi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroglu yapti. Eroglu AK Parti Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay’in Ankara'da basarili çalismalariyla dikkat çektigini ve Genel Merkez tarafindan da takdir edildigini kaydetti. Eroglu ülkemizin zor bir dönemden geçtigini kaydederek söyle konustu; Özellikle dis politikada yogun bir gündem bulunuyor.

Ülkemizin dört bir yani terör örgütleriyle sarilmis bir durumda. Özellikle bazi batili devletler de bu örgütlere açiktan ve ya gizli destek veriyorlar. Türkiye, Sayin Cumhurbaskanimizin liderliginde bu terör örgütlerine gereken cevabi veriyor, bundan sonrada verecektir. Sanli ordumuz ve kahraman Mehmetçigimiz, PYD, PKK, DEAS gibi bütün terör örgütlerine göz açtirmamaktadir. Dogu Akdeniz’de ülkemize karsi oynanan haksiz ve hukuksuz oyuna asla izin vermeyecegiz

. Mavi Vatan, damlasina kadar kahraman milletimizindir. Türkiye, Dogu Akdeniz’deki haklarindan vazgeçmeyecektir. Türkiye, hakli ve kararli tutumundan asla taviz vermeyecektir.

 

AK Parti’ye katilan gençlere rozetlerini takti

 

Toplantinin akabinde Milletvekili Eroglu, Il Baskani Uluçay, Ilçe Baskani Isik ve Belediye Baskani Çöl Parti'ye katilan gençlere rozetlerini takti. Burada bir konusma yapan milletvekili Eroglu, “Z kusagi yoktur, Asim'in Nesli vardir. Onlar da AK Parti’ye yogun bir sekilde katiliyorlar” dedi.

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °