Millet Vekili Ali Özkaya, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayinladi.

Millet Vekili Ali Özkaya, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayinladi.

Gündem 21.10.2021 13:40:05 0
Millet Vekili Ali Özkaya, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayinladi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Baskan Vekili Ali Özkaya, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayinladi.  

Gazeteciler Günü Kutlu Olsun

Demokrasi için basinin vazgeçilmez bir araç olduguna vurgu yapan Milletvekili Özkaya, “Gazeteciler, düsünce, anlatim ve haber alma özgürlügü için olmazsa olmaz bir kuvvettir.  Basin bireyler arasinda ki saglikli ve dogru bilgi akisini saglayarak, demokrasinin muhafaza edilmesinde önemli rol üstlenmektedir” dedi.

Gazetecilerin halki dogru bilgilendirmek, yalan ve yanlis bilgilerin önüne geçmek gibi ayrica önemli bir rol üstlendigini de belirten Milletvekili Özkaya, “Basina, toplumun milli ve manevi degerlerinin muhafaza edilmesinde, ülkemizin bölünmez bütünlügünün korunmasinda ve Türkiye Cumhuriyeti’nin menfaatlerinin savunulmasin da büyük ödevler düsmektedir.

Ne yazik ki Gazetecilik ve Basin faaliyeti adi altin da yabanci güçlerin masasi olarak, ülkemizi ve devletimizi her firsatta küçük düsürmeye, aciz göstermeye ve suçlu olarak lanse etmeye çalisan sözde basin mensuplarina da en güçlü cevabi yine Gazetecilere düsmektedir. Ülkemizde AK Parti ile birlikte Basin camiasina önemli kazanimlar saglanilmis.

Cumhurbaskanimiz tarafindan özellikle yerel basinin ayakta kalmasi için çok önemli düzenlemeler getirilmistir.

Bu zor sartlarda görev yapan, gece gündüz demeden halkimizin dogru ve tarafsiz bilgiye ulasmasi için cani pahasina görev yapan gazetecilerimizi, basin mensuplarimizi tek tek ayri ayri tebrik ediyor ve basarilar diliyorum. 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü münasebetiyle, basin camiasina, çalisanlarina ve ailelerine esenlikler dileyerek, günlerini tebrik ediyor selamlarimi sunuyorum”

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °