SEHRIMIZIN KALKINMASI IÇIN MUHTARLARIMIZLA BIRLIKTE ÇALISIYORUZ

BASKAN MEHMET ZEYBEK'E MUHTARLARDAN ZIYARET

Gündem 20.10.2021 10:29:00 0
SEHRIMIZIN KALKINMASI IÇIN MUHTARLARIMIZLA BIRLIKTE ÇALISIYORUZ

 

Belediye Baskani Mehmet Zeybek’i 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla ilimizde görev yapan mahalle muhtarlari ziyaret etti.

19 Ekim Muhtarlar Günü dolayisiyla muhtarlari makaminda agirlayan  Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar’in kalkinmasi için el birligi ile çalismaya devam edeceklerini dile getirdi.

Muhtarlarla yakindan ilgilenen Zeybek Baskan, Muhtarlar Günü dolayisiyla Sanliurfa ve Gaziantep gezisine muhtarlarin gittigini hatirlatti. 
Baskan Zeybek, beraberindeki muhtarlarla Sanliurfa gezisinde olan muhtarlari görüntülü arayarak, günlerini kutladi.

 

Demokrasinin en önemli mihenk taslarindan birisini muhtarlarin olusturdugunu ifade eden Baskanimiz Mehmet Zeybek, “Afyonkarahisar'da görev yapan degerli muhtarlarimizi Belediyemizde misafir ettik.

Muhtarlarimizla sehrimizdeki kalkinmasi ve gelismesi için el birligi ve gönül birligimizi sürdürecegiz.

Gaziantep ve Sanliurfa’ya geziye gönderdigimiz mahalle muhtarlarimla telefon ile görüntülü görüstük.

Osmanli’dan günümüze hemsehrilerimiz ile devletimiz arasinda bir köprü vazifesi görerek, kamu hizmetinin mahallelerimize ve köylerimize hizli ve etkin bir sekilde ulastirilmasinda mühim bir görev üstlenen tüm muhtarlarimizin 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, görevlerinde basarilar diliyorum” dedi.

Muhtarlarin yani sira ziyarette Belediyemiz Muhtarlik ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Demirhüyük, Afyonkarahisar Valiligi Idare ve Denetim Müdürü Tuncay Erogul ve SYDV Müdürü Yaman Senol’da hazir bulundu.

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °