ULUÇAY BASKAN’DAN MEVLID KANDILI MESAJI

ULUÇAY BASKAN’DAN MEVLID KANDILI MESAJI

Gündem 17.10.2021 12:56:56 0
ULUÇAY BASKAN’DAN MEVLID KANDILI MESAJI

BASKAN ULUÇAY’DAN MEVLID KANDILI MESAJI

 

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, Mevlid Kandili dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Uluçay mesajinda “Efendimiz bütün güzel ahlaklari ve güzellikleri toplamis, örnek bir kisidir” dedi.

 

Mevlit Kandili dolayisiyla bir mesaj yayinlayan AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, “Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz'in dogumu vesilesiyle kutladigimiz bir Mevlid Kandili'ne daha kavusmanin mutlulugunu yasiyoruz” dedi.

 

“Efendimizin ahlakini kelimelere sigdirmak zordur”

 

Uluçay mesajinda “Efendimiz, üzerinde bütün güzel ahlaklari ve güzellikleri toplamis, örnek bir kisidir. Onun ahlakini kelimelere sigdirmak çok zordur.

Onun ahlaki Kuran ahlakidir. Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (S.A.V) dünyaya tesrif ettigi gece olarak kutladigimiz Mevlid Kandili, birlik, beraberlik, kardeslik ve dayanisma duygularimizin daha da pekismesine vesile olacak en degerli gecelerdendir.

Onun yasayisi, onun hadis-i serifleri, onun sünneti sayesinde insanligin önünde aydinlik bir devir baslamistir. Mevlit Kandili vesilesiyle ülkemiz üzerinde oynanan ser oyunlarinin bitmesini, devletimizin bekasinin galip gelmesini en içten dileklerimle istiyorum, arzu ediyorum” dedi.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °