Millet Vekili Ibrahim Yurdunuseven, Manisa ilinin ilçelerinde bir dizi temaslarda bulundu

Millet Vekili Ibrahim Yurdunuseven, Manisa ilinin ilçelerinde bir dizi temaslarda bulundu.

Siyaset 17.10.2021 12:44:41 0
Millet Vekili  Ibrahim Yurdunuseven, Manisa ilinin ilçelerinde bir dizi temaslarda bulundu

            AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Haklari Alt Komisyonu Baskani Ibrahim Yurdunuseven, Manisa ilinin ilçelerinde bir dizi temaslarda bulundu.

Temaslari sonrasi Yurdunuseven "AK Parti'de ümitsizlik, karamsarlik yok. Hala ilk günkü ask ve hevesle, dava arkadaslarimizla çalismalarimizi sürdürüyoruz." sözlerini kaydetti.

2023'e Emin Adimlarla Ilerliyoruz

Manisa ilinin Köprübasi, Gördes, Kirkagaç ve Soma ilçelerinde bir dizi ziyaretler düzenleyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Haklari Alt Komisyonu Baskani Ibrahim Yurdunuseven ziyaretler sonrasi yazili bir mesaj yayimladi.

Yurdunuseven mesajinda; "Ülkemizde degisimin ve gelisimin en büyük atilimlarini gerçeklestiren AK Partimiz, 2002'den bu yana ülkemiz için çalismaya sayisiz yatirim ve projeyi hayata geçirmeye araliksiz devam ediyor.

 Bizler AK Parti'nin millet sevdasini kendi sevdasi bilmis, davasini kendi davasi bilmis birer neferleri olarak her türlü fitneye, fesada ve kirli planlara karsin çalismalarimizi ara vermeden sürdürecegiz.

 Bu anlamda en büyük güç kaynagimiz AK Parti teskilatlarimizla da daima omuz omuza, gönül gönüle olacagiz.

 Bu minvalde AK Parti Teskilat Baskanligi tarafindan Manisa iline koordinatör olarak görevlendirilmemiz hasebiyle burada çalismalarimiza hizli bir sekilde basladik ve devam ettiriyoruz

. Köprübasi, Gördes, Kirkagaç ve Soma ilçelerimizde teskilat mensuplarimiz bir araya gelerek teskilat mensuplarimizla tanisma, mevcut durum analizi ve yapmamiz gerekenler noktasinda degerlendirmelerde bulunduk.

 Buralarda bize yüksek ihtimam gösteren tüm dava arkadaslarimiza yürekten tesekkür ediyorum.

Bizler birilerinin hem adini anip hem korktuklari 2023'e emin adimlarla tabiri caizse gümbür gümbür geliyoruz.

 Fitne ve yalanlar üreterek seçimi manipüle etmeyi planlayanlara, yaptigimiz icraatlerle ve yatirimlarla en güzel karsiligi verecegiz." dedi.

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °