“BUGÜNDEN ITIBAREN YENI BIR SAYFA AÇIYORUZ”

“BUGÜNDEN ITIBAREN YENI BIR SAYFA AÇIYORUZ”

Siyaset 15.10.2021 11:09:00 0
“BUGÜNDEN ITIBAREN YENI BIR SAYFA AÇIYORUZ”

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay Iscehisar teskilatini ziyaret etti. Ziyarete teskilat mensuplari ile birlikte AK Parti’ye geçen Iscehisar Belediye Baskani Ahmet Sahin de katildi.

Burada konusan Uluçay, “Iscehisar için yeni bir sayfa açildi” derken Iscehisar Ilçe Baskani Metin Balaban da “Iscehisar için ne gerekiyorsa yapacagiz” ifadelerine yer verdi. Iscehisar Belediye Baskani Ahmet Sahin ise “AK Parti'ye katilmaktan çok memnun ve mutluyum” dedi.

 

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Iscehisar Ilçe Baskanligini ziyaret etti. Ziyarete Il Teskilat Baskani Ibrahim Eroglu, Gençlik Kollari Baskani Ethem Karahan, il yönetim kurulu üyeleri Ramazan Sarikaya, Muharrem Çelikbas, Ilçe Baskani Metin Balaban, ilçe yönetimi ve Iscehisar IGM üyesi Murat Dikmen ve AK Parti’ye geçen Belediye Baskani Ahmet Sahin katildi.

 

“Iscehisar için yeni bir sayfa açildi”

 

Burada bir açiklama yapan AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, “Degerli ilçe baskanimiz ile bir koordinasyon toplantisi yaptik.

Sagolsun, hem kendileri, hem kadin ve gençlik kollari olmak üzere ilçe yönetimimiz ilçe ile ilgili ne yapilmasi gerekiyorsa hepsi de tasin altina elini koyacagini söylediler. Iscehisar da büyük bir birlik beraberlik var.

‘Bugünden itibaren yeni bir sayfa açarak Iscehisar için ne yapilmasi gerekiyorsa hep beraber takip edecegiz, çalisacagiz

. Elimizi tasin altina koyacagiz’ dediler. Ben bu birlik ve beraberligin devam etmesini, bunun da Iscehisar’a hizmet olarak yansimasini temenni ediyorum. Kiymetli baskanlarimiza da daha önce yapmis oldugu hizmetlerden dolayi ve bundan sonra ilçeye yapilacak hizmetlerle her zaman arkasinda olacagimizi söylüyorum.

Rabb'im muvaffak etsin. Bizler de bundan sonra vekillerimiz ve degerli bakanimizla Iscehisar’a yapilacak yatirimlarin takipçisi olacagiz. Basta cumhurbaskanimiza ve genel merkezdeki tüm yöneticilerimize hepsine ayri ayri tesekkür ediyorum. Rabbim birligi beraberligi bozmasin insallah” dedi.

 

“Iscehisar için ne gerekiyorsa yapacagiz”

 

Iscehisar Ilçe Baskani Metin Balaban da yaptigi konusmada “Belediye baskanimiz Ahmet Sahin'in Partimize dahil olmasi dolayisiyla bir istisare toplantisi yaptik. Insallah Iscehisar için her birimiz birlik beraberlik içerisinde ne gerekiyorsa bu bayragi daha yüksege tasiyacagiz” dedi.

 

“AK Parti'ye katilmaktan çok memnun ve mutluyum”

 

Iscehisar Belediye Baskani Ahmet Sahin de “Iscehisar'da Belediye Baskani seçildigimiz günden beri birçok hizmetin yapilmasi için projelerimiz çalismalarimiz vardi. Dünya lideri Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan ile birlikte yürümek, bu teskilatlarla birlikte yürümek bir aksiyon ve hizmet hareketi olan AK Parti'ye katilmaktan çok memnun ve mutluyum. Iscehisar her seyin en iyisine, en güzeline layiktir. Iscehisar’i önümüzdeki süreçte en güzel hizmetlerle taçlandiracagiz.

Ben teskilatlarimiz ile birlikte en alt kademeden en üst kademeye kadar basta Cumhurbaskanimiz, bakanlarimiz ve diger tüm teskilat mensuplarimiza tesekkür ediyorum.

Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi hak ettigimiz yere tasiyacagimiza inaniyorum” ifadelerine yer verdi.

Afyon HABERI


Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °