Münevvere YILMAZ Madalyaya Doymuyor.

Azmin ve Kararliligin Gücü

Spor 11.10.2021 11:49:11 0
Münevvere YILMAZ Madalyaya Doymuyor.

SAMPIYON YINE IS BASINDA
 
Afyonkarahisar’in gururu Milli Sporcumuz Münevvere YILMAZ basarilara doymuyor.

ÖZEL SPORCULAR DOWN SENDROMU AVRUPA SPOR OYUNLARI atletizm dalinda 1500 metrede Avrupa Rekoru kirarak Avrupa Sampiyonu, 800 metrede Avrupa Sampiyonu, cirit ve gülle atma dallarinda da Avrupa 2’ncisi olan Münevvere YILMAZ Italya’da da ay yildizli bayragimizi göndere çekmeyi basardi.
 
Avrupa ve dünya sampiyonalarinda geçmis yillarda birçok basariya imza atan Down Sendromlu Milli Sporcumuz Münevvere Yilmaz’dan büyük bir basari daha geldi. Italya’nin Ferrara ilinde gerçeklestirilen

ÖZEL SPORCULAR DOWN SENDROMU AVRUPA SPOR OYUNLARI

Atletizm dalinda 1500m Avrupa rekoru kiran milli atlet Münevvere Yilmaz, 8.47 olan Avrupa rekorunu 8.41’e çekmeyi basardi. Bununla yetinmeyen milli gururumuz, 800m dalinda da ipi gögüsleyerek bir Avrupa Sampiyonlugu daha kazandi.
 
Ayni sampiyonada gülle atma,  cirit atma, 1500m yürüyüs ve 4x100 bayrak dallarinda da yarisan Münevvere YILMAZ, mücadele verdigi her dalda basari elde etti. Hem gülle hem de cirit atma dallarinda Avrupa 2’ncisi, 1500m Yürüyüs dalinda ise Avrupa üçüncüsü oldu. Takim halinde mücadele eden ve Avrupa 2’ncisi olan 4x100 bayrak yarisinda kosarak takimin basarisina katki sagladi.
 

Katildigi her sampiyonada üstün basarilar kazanan Münevvere YILMAZ hem ülkemize hem de Afyonkarahisar’a büyük gururlar yasatiyor. Antrenörü Oguz ÖZAVAR ile gece gündüz demeden, yagmur çamur demeden neredeyse bütün bir yil boyunca antrenman yapan Münevvere YILMAZ, her sampiyonada bu çalismalarinin karsiligini alarak büyük basarilara imza atmaya devam ediyor.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °