OEDAS sokak hayvanlarinin için Saglik Odasi açti

OEDAS, HAYTAP ve Tepebasi Belediyesi isbirligi ile hayata geçirilen Saglik Odasi sayesinde sokakta yasayan hayvanlarin da tedavileri ve rutin bakimlari yapilabilecek.

Gündem 7.10.2021 14:51:46 0
OEDAS sokak hayvanlarinin için Saglik Odasi açti

Afyonkarahisar, Bilecik, Eskisehir, Kütahya ve Usak illerinin elektrik dagitim hizmetini saglayan Osmangazi Elektrik Dagitim Anonim Sirketi (OEDAS) sosyal sorumluluk projelerine yenisini ekledi.

OEDAS Can Dostlar Projesi kapsaminda Hayvan Haklari Federasyonu (HAYTAP) ve Tepebasi Belediyesi isbirligi ile hayata geçirilen Tedavi Odalari sayesinde saglik sorunu yasayan veya bakimlari yapilacak olan sokak hayvanlarina çözüm saglayacak.

Tedavi Odasi’nin açilisi Tepebasi Belediye Baskani Ahmet Ataç, OEDAS Direktörü Muzaffer Yalçin ve OEDAS Dagitim Hizmetleri Müdürü Ahmet Tahir Ergenç katilimi ile gerçeklesti. 

Açilista konusan OEDAS Direktörü Muzaffer Yalçin, “Ana isimiz olan elektrik dagitim hizmeti vermenin yani sira, paydasi oldugumuz toplum ve dünyanin ihtiyaçlarina da yanit vermek adina çaba sarf ediyoruz.

Bu bakis açisi ile 2021’de sokakta yasayan hayvan dostlarimiz için baslattigimiz mama ve kap dagitim projemizi bir adim daha ileri tasiyoruz. Evlerimizde yasayan hayvan dostlarimiz için sorun teskil etmese de sokak hayvanlarinin tedavi ve bakimlari önemli bir sorun ve kurum olarak bir hamle yapmamiz gerektigini düsündük.

 Bu nedenle HAYTAP ve Tepebasi Belediyesi’nin katkilari ile açilisini gerçeklestirdigimiz Tedavi Odasi sayesinde, hayvan dostlarimizin rutin bakimlari ve tedavileri yapilabilecek. Projemize vermis olduklari katkilardan dolayi HAYTAP’a ve Tepebasi Belediyesi’ne tesekkür ederken, hayvan dostlarimiz için gerçeklestirdigimiz projelerimize önümüzdeki dönemde de yenilerini ekleyecegimizi müjdelemek istiyorum” diye konustu.

Afyon HABERI


Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °