“Yaslilarimiz Cumhurbaskanimiza hayir duasi ediyor”

“Yaslilarimiz Cumhurbaskanimiza hayir duasi ediyor”

Yasam 3.10.2021 12:43:24 0
“Yaslilarimiz Cumhurbaskanimiza hayir duasi ediyor”

AK Parti heyeti yaslilari unutmuyor

AK Parti heyeti “Yaslilar Haftasi” dolayisiyla sehrimizde yasayan yaslilarimizin evlerine giderek istek ve önerilerini sordu, hediye takdim ettiler.

Yaslilarimizin hayir dualari ile karsilanan AK Parti heyeti “Yaslilara sahip çikmayi gelecege sahip çikmak olarak görüyoruz” mesaji verdi.

 

AK Parti Il Sosyal Politikalar Baskani Sultan Betül Erisen, il yönetim kurulu üyesi ve Yasli Koordinasyon Merkezi (YKM) Baskani Ali Akçasu, Merkez Ilçe yönetim kurulu üyeleri YKM Baskani Ahmet Yagdiran ve Hüseyin Demirkan ile birlikte yaslilar haftasi dolayisiyla çok sayida yasli vatandasimizi mahallelerde tek tek evlerine giderek ziyaret ettiler.

Hükümetin yaslilar ile ilgili politikalarini ve durusunu anlatan heyet yasli vatandaslarimiza hediye takdim etti.

 

“Yaslilara sahip çikmayi gelecege sahip çikmak olarak görüyoruz”

 

Burada konusan Il Baskan Yardimcisi ve Il Sosyal Politikalar Baskani Sultan Betül Erisen “AK Parti hükümetler ile birlikte medeniyet ve kültür degerlerimizin nesillerden nesillere aktarilmasini saglayan yaslilarimizi biz hiçbir zaman yalniz birakmadik.

Çünkü yaslilarimiza sahip çikmayi ayni zamanda gelecege sahip çikmak olarak görüyoruz.

Bu kapsamda kiymetli çinarlarimiz ve kültür hazinelerimiz olan yaslilarimiza risk grubunda olduklari için pandemi nedeniyle asi konusunda öncelikli grup olarak tanimladik ve asilama süreci de evlerine gidilerek gerçeklestirildi.

Elbette bunu yeterli görmeyen hükümetimiz yasli bakim kuruluslarimiza yaslilarimizin takibi ve bakimi için mevcut kapasiteyi artirma uygulamalarini hayata geçirdi. Pandemi döneminde sözde medeni Avrupa’da yaslilar evlerine terk edilip ölmeleri beklenirken biz ise onlara daha fazla nasil kol kanat gerebiliriz telasina düstük” dedi.

 

“Yaslilarimiz Cumhurbaskanimiza hayir duasi ediyor”

 

Erisen, “Biz de kapisini çaldigimiz her yaslinin ihtiyaç ve taleplerini karsilamaya yönelik destek olma yönünde fikrimizi beyan ettigimizde, kendileri bize hükümetimizin ciddi anlamda destek verdigini ve kesinlikle hiçbir ihtiyaçlarinin olmadigini ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yaslilarimiz Cumhurbaskanimiza hayir dualari ediyor.

Biz AK Parti hükümetlerinin sehirlerdeki neferleri olarak hiç biz yaslimizi, hiçbir engellimizi kendi basina birakmadik birakmayacagiz. Hükümetimizin bu konudaki destekleri artarak çogalacak” ifadelerine yer verdi.

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °