PARKHAYAT TÜP BEBEK MERKEZI HIZMET VERMEYE BASLADI.

PARKHAYAT TÜP BEBEK MERKEZI HIZMET VERMEYE BASLADI.

Saglik 29.09.2021 17:23:00 0
PARKHAYAT TÜP BEBEK MERKEZI HIZMET VERMEYE BASLADI.

Afyonkarahisar PARKHAYAT Hastanesi bünyesindeki Tüp Bebek Merkezi’nin açilisi, lasmani yapildi.kamuoyuna duyuruldu.

PARKHAYAT Hastanesi tibbi hizmetler direktörü Dr. Alev Türe, Tüp Bebek Merkezi açilisinin lansmanini duyurmanin mutlulugunu yasadigini ifade etti.

 Basin toplantisinda, Kadin Hastaliklari Dogum ve Tüp Bebek uzmani Doçent Doktor Mesut Köse, PARKHAYAT tüp bebek merkezi hakkinda bilgi verdi.  Köse, Dogal yöntemler ile çocuk sahibi olamayan çiftlerde, bir yardimci üreme teknigi olan tüp bebek tedavisinin basariyla uygulandigini belirterek, sebebi belirlenemeyen kisirliklar, ileri yas, kadinlarda enfeksiyon ve tüplerdeki tikanikliklar, erkeklerde ise sperm sayisinin azligi ve kalitesinin düsüklügü, obezite gibi metabolik rahatsizliklar yüzünden çocuk sahibi olamayan çiftlere çocuk sahibi olabilme imkani sunuldugunu iletti.

Günümüzde en sik tercih edilen kisirlik tedavisi olan tüp bebek tedavisinin, kadin ve erkek üreme hücrelerinin laboratuvar kosullarinda bir araya getirilmesi , döllenmis yumurtanin anne rahmine yerlestirilmesi ile uygulanan yapay döllenme teknigi oldugunu belirten Doçent Doktor Mesut Köse,  görevi geregi yillardir binlerce ailenin mutluluguna taniklik ettiginin altini çizdi.

 Bu yöntemin basarisi için ise, Tüp Bebek Merkezi’nin uzman bir ekip ve yüksek teknolojiyle donatilmis olmasinin çok önemli oldugunu belirten Köse, bölgenin referans saglik grubu olarak Tüp Bebek alaninda da konusunda uzman ekip, yüksek teknolojiyle donatilmis, basari oranlarini yükselten modern cihaz ve ekipmanlari ile PARKHAYAT Tüp Bebek Merkezi olarak hizmet vermeye basladiklarini paylasmaktan heyecan ve mutluluk duydugunu belirtti.

 

Afyon HABERI


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °