ÜNIVERSITEYI KAZANAN ÖGRENCILERDEN BASKAN ZEYBEGE ZIYARET

ÜNIVERSITEYI KAZANAN ÖGRENCILERDEN BASKAN ZEYBEGE ZIYARET

Gündem 17.09.2021 14:36:00 0
ÜNIVERSITEYI KAZANAN ÖGRENCILERDEN BASKAN ZEYBEGE ZIYARET

ÜNIVERSITEYI KAZANAN ÖGRENCILERDEN BASKAN ZEYBEGE ZIYARET

          Afyonkarahisar Belediyesi’nin egitime verdigi destekle gençler hayallerine kavusmaya devam ediyor. Afyonkarahisar Belediye Baskani Mehmet Zeybek’in destek sagladigi Halk Egitim Merkezi is birliginde düzenlenen hazirlik kurslari ile üniversite hayallerini gerçeklestiren ögrenciler Belediye Baskani Mehmet Zeybek’i ziyaret etti. Baskan Mehmet Zeybek, “Bizler Afyonkarahisar Belediyesi olarak gençlerimizin yaninda olmaya devam edecegiz” dedi.

           Gelecek nesiller için egitim ve ögretim yatirimlarina desteklerini sürdüren Belediye Baskani, Mehmet Zeybek,  Mezun Destekleme ve Yetistirme Kurslarina katilarak üniversiteyi kazanan ögrenciler ve Halk Egitim Merkezi Müdürü Ahmet Akin’i makaminda agirlayip tebrik etti.

“BU GURUR BIZE, MUTLULUGU SIZE YETER”

            Ögrencilerin ziyareti ile ilgili açiklamalarda bulunan Belediye Baskani Mehmet Zeybek; “Egitime katki projelerimizden biri de Halk Egitim Merkezi destek kursu. Bu noktada talepleri geri çevirmedik, her türlü destege haziriz dedik. Ögrencilerimize ne yapsak azdir. Sinava hazirlik sürecinde ögrencilerimize her türlü destegi verdik. 30’a yakin yavrumuz ülkemizin köklü üniversitelerinde önemli bölümlere yerlestiler. Bu bizim için gurur vesilesi. Yavrularimiza üniversite hayatlarinda basarilar diliyorum. Bu yilda ögrencilerimizin her türlü ihtiyacini karsilamaya haziriz. Yeter ki ögrencilerimiz basari dolu bir hayat geçirsin. Afyonkarahisar Belediyesi olarak gençlerimizin yaninda olmaya devam edecegiz.” dedi.

“EGITIME KATKILARINDAN DOLAYI BASKANIMIZA TESEKKÜR EDIYORUZ”

           Halk Egitim Merkezi Müdürü Ahmet Akin ise açiklamasinda Baskan Mehmet Zeybek’e desteklerinden dolayi tesekkür ederek; “2020 – 2021 Egitim Ögretim yilinda açtigimiz destekleme kursuna 70 ögrenci katilim sagladi. Geçtigimiz günlerde açiklanan sinav sonuçlarina göre 25 ögrencimiz üniversite kazandi. Maddi durumu yeterli olmayan aileler için bu destegi sagliyoruz. Belediyemizde yaprak testler ve deneme sinavlari gibi imkânlari karsiladi. Sizlerin destekleri ile ögrencilerimiz basariya ulasti. Ailelerimiz, ögrencilerimiz ve sahsim adina sizlere tesekkür ediyorum.” diye konustu.

            Üniversiteyi kazanan ögrenciler ise Belediyenin sundugu imkânlarla kazanmanin sevincini paylasarak, Belediye Baskani Zeybek’e tesekkür etti. Ziyarete gelen ögrencilere Baskan Zeybek tarafindan çesitli hediyeler verdi.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °