Emine Çobandan Yaslilar Için Özel Program

EMINE ÇOBAN'DAN YASLILAR IÇIN ÖZEL PROGRAM

Gündem 24.03.2018 16:52:23 0
Emine Çobandan Yaslilar Için Özel Program

Belediye Baskani Burhanettin Çoban’in esi Emine Çoban yaslilarimizla bulustu. Programda çocuklarla da yakindan ilgilenen Emine Çoban, yaslilarimizin dün ile bugün arasinda köprü kuran, kültürümüzü ve degerlerimizi yarinlara tasimamizi saglayan en degerli varliklarimiz oldugunu söyledi.

 

       Belediye Baskani Burhanettin Çoban’in esi Emine Çoban, 18-24 Mart Yaslilar Haftasi dolayisiyla yaslilarimizla bir araya geldi.

 HER BIRIYLE YAKINDAN ILGILENDI

          Atli Spor Kulübü'nde düzenlenen programda, konuklariyla yakindan ilgilenen Emine Çoban, onlarla birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duydugunu ifade ederek yaslilarimizin dün ile bugün arasinda köprü kuran, kültürümüzü ve degerlerimizi yarinlara tasimamizi saglayan en degerli varliklarimiz oldugunu söyledi. Muhtarlik ve Sosyal Hizmetler Müdürlügü Yardim Birimi'nin organize ettigi program öncesi, yaslilarimizi kapida karsilayan Emine Çoban, yemek öncesi de tek tek masalari dolasarak her biriyle özel olarak ilgilendi. Her insan için degisik mana ve önem ifade eden yasliligin, hayatin çok özel bir dönemi oldugunu söyledi.

HEDIYELER TAKDIM ETTI

         Yasli bireylerin toplumla bütünlesmesi, daha aktif olmalari ve yasama bagli kilinmalari gerektigini belirten Çoban; "Bizleri bugünlere ve gelecege hazirlayan yaslilarimiz için hayati kolaylastirmak ve kimseye muhtaç olmadan yasamalarini saglamak öncelikli görevlerimiz arasindadir. Bu program vesilesiyle tüm büyüklerimizin Yaslilar Haftasini kutluyor, minnet ve sükran duygularimla yasam sevinçlerinin hiç kaybolmadigi saglikli ve mutlu günler geçirmelerini temenni ediyorum" dedi. Program sonunda, Emine Çoban, özel konuklarina çesitli hediyeler takdim etti. Atli Spor Kulübü'nün dogayla iç içe, temiz ve ferah ortaminda keyif ve nese içinde unutamayacaklari bir gün geçiren yaslilar, kendileri için bu programi hazirlayan Belediye Baskani Burhanettin Çoban’in esi Emine Çoban'a tesekkür ettiler.

           Atli Spor Kulübünde düzenlenen programda Emine Çoban'i Muhtarlik ve Sosyal Hizmetler Müdürü Cem Kasapoglu yalniz birakmazken, Yardim Birim Sorumlusu Ahmet Çinar ve çalisanlari da hazir bulundu. 


Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °