AK PARTI HEYETI SEHRIN ENERJI ALANINDAKI SORUNLARINA KÖKLÜ ÇÖZÜM IÇIN ANKARA’DA

AK PARTI HEYETI SEHRIN ENERJI ALANINDAKI SORUNLARINA KÖKLÜ ÇÖZÜM IÇIN ANKARA’DA

Gündem 15.09.2021 09:47:15 0
AK PARTI HEYETI SEHRIN ENERJI ALANINDAKI SORUNLARINA KÖKLÜ ÇÖZÜM IÇIN ANKARA’DA

AK Parti heyeti Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez’i ziyaretinin ardindan simdi de Ankara’da Zorlu Enerji’nin CEO’su Sinan Ak ve TEIAS Genel Müdürü Orhan Kaldirim ile görüstü.

Toplantinin ardindan bir açiklama yapan AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay “taleplerimizin takipçisiyiz” dedi. AK Parti milletvekili Ali Özkaya da “Enerji alanindaki sorunlari köklü olarak çözüme kavusturacagiz” ifadelerine yer verdi.

 

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakani Fatih Dönmez ile yaptiklari görüsmenin ardindan Il Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Mentes ile birlikte Afyonkarahisar’in enerji yatirimlarini görüsmek üzere tekrar Ankara’ya gitti. Bakan Dönmez’in ardindan bugün de Zorlu Enerji CEO’su Sinan Ak, Genel Müdür Fuat Celepci ve Afyonkarahisar Il Müdürü Cafer Demir ile Ankara’da yaptiklari toplantida merkez dahil 18 ilçeden toplanan eksiklik ve ilave ek yatirim taleplerini Zorlu Enerji CEO’su Sinan Ak’a iletti.

 

“Ne yapiyorsak huzur ve güvenlik için yapiyoruz”

 

Eksikliklerin en kisa sürede karsilanacagini kaydeden Uluçay, “Enerji yatirimlari, eser ve hizmet siyasetimizin nisaneleridir. Ne yapiyorsak bu sehir için yapiyoruz. Aziz milletimizin huzuru, güvenligi, refahi için yapiyoruz. Yaptigimiz bütün çalismalar insan odakli çalismalardir. Her isimiz mutlak bir bireye dokunan ve fayda veren çalismalardir” dedi.

 

“Taleplerimizin takipçisi olacagiz”

 

Uluçay sözlerini, “Her bir ilçemiz ile yaptigimiz görüsmelerde yatirimlari hizlandirmak ve talepleri ivedilikle yerine getirmek amaci ile yaptigimiz bu toplanti çok verimli geçti. Vekilimiz Ali Bey ve il yönetim kurulu üyemiz Hüseyin Bey ile birlikte ilettigimiz taleplerimizin tamaminin takipçisi olacagiz” diyerek noktaladi.

 

“Elhamdülillah verimli geçiyor”

 

Ziyaretle ilgili olarak kisa bir açiklama yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya da, geçtigimiz günlerde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanimiz Fatih Dönmez'i ziyaret ettiklerini hatirlatarak, "Ziyaretlerimiz ve girisimlerimiz elhamdülillah verimli geçiyor

. Zorlu Enerji Ceo'su, OEDAS Genel Müdürü ile çok faydali verimli bir görüsme gerçeklestirdik.

Afyonkarahisar'imizin elektrik enerjisi alanindaki sorunlarini insallah köklü olarak çözüme kavusturacagiz" dedi.

Milletvekili Özkaya, 18 Ilçenin enerji ile alakali sorunlarini masaya yatirdiklarini vurgulayarak, "Bu noktada ne yapilmasi gerekiyorsa yapacagiz.

Enerji Bakanimiz, Zorlu Enerji, Oedas ve Teias'la gerekli görüsmeleri gerçeklestiriyoruz" dedi.

 

Uluçay, Özkaya ve Mentes daha sonra TEIAS Genel Müdürü Orhan Kaldirim’i ziyaret etti. Heyet burada da sehrin enerji konusundaki ihtiyaçlarini iletti.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °