Muhtesem Bir Tesis Ilimize Kazandirilacak

MUHTESEM BIR TESIS ILIMIZE KAZANDIRILACAK

Gündem 26.03.2018 12:23:34 0
Muhtesem Bir Tesis Ilimize Kazandirilacak

 MESIRE GÖLETI VE HALK PLAJINDA ÇALISMALAR DEVAM EDIYOR

            BASKAN ÇOBAN ÇALISMALARI YERINDE INCELEDI

            Belediye Baskani Burhanettin Çoban, Orman ve Su Isleri Bakani Prof. Dr. Veysel Eroglu'nun katilimiyla geçen yil Aralik ayinda, Içme Suyu Aritma Tesisi'nin hemen arkasinda bulunan alanda temeli atilan 'mesire göleti ve halk plajinda' devam eden çalismalari yerinde inceledi.

            Devlet Su Isleri ekipleri tarafindan sürdürülen çalismalarla ilgili olarak santiye yetkililerinden bilgi alan Baskan Burhanettin Çoban'a incelemeleri sirasinda, Özel Kalem Müdürü Mehmet Savas ile Su ve Kanalizasyon Müdürü Ihsan Kahveci eslik etti.

            "MUHTESEM BIR TESIS ILIMIZE KAZANDIRILACAK"

            Santiye yetkililerinin verdigi bilgiye göre, gövde yüksekligi 21 metre olarak projelendirilen göletin, genisligi ise 130 metre olacak.  Suana kadar gövde siyirma kazilari tamamlanan gölette, yaklasik 3,9 kilometre sahil yolu açildi ve gövde yüksekliginin 4 metrelik beton dolgusu bitirildi. 30 Mayis'a kadar gövdenin beton dolgusunu tamamlamayi planlayan santiyeye yetkilileri, bu tarih itibariyle rezervuarda su tutmaya baslayacak.

            Devlet Su Isleri, Orman Bölge Müdürlügü ve Afyonkarahisar Belediyesi isbirligiyle yapilacak gölet tamamlandiginda, ilimize gelen yerli-yabanci turistlerin ve Afyonkarahisarli vatandaslarin aileleriyle birlikte hosça vakit geçirecegi muhtesem bir tesis ilimize kazandirilmis olacak.


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °