Kurum Müdürleri veda yemeginde bulustu

Kurum Müdürleri veda yemeginde bulustu

Yasam 7.09.2021 15:04:00 0
Kurum Müdürleri veda yemeginde bulustu

Il Emniyet Müdür Yardimcisi Sadi Erkuni’in tayini nedeniyle düzenlenen veda yemeginde Afyonkarahisar’daki kamu kurum ve kuruluslarinin bölge müdürleri ve il müdürleri biraraya geldi

Afyonkarahisar Il Emniyet Müdür yardimcisi Sadi Erkuni'in Karabük Polis Okulu’na ögretmen Emniyet Müdürü olarak tayin olmasi nedeniyle bir veda yemegi düzenlendi.

Grand Özgül Termal Otel’de tüm kamu kurumlarinin ilimizdeki müdürlerinin katilimi ile gerçeklestirilen veda yemeginde Il Emniyet Müdür Yardimcisi Sadi Erkuni Afyonkarahisar’a ve dostlarina veda etti. Meslek yasamini Karabük POMEM’de Ögretmen Emniyet Müdürü olarak sürdürecegini belirten Sadi Erkuni, “Afyon’a 2014 yilinda 1 yilligina daire baskani ile görüserek gelmistim.

Görev sürem içerisinde kurumuma ve memleketime katki sunmaya çalistim.

Bu nedenle buradaki görev sürem uzadi.

Afyonkarahisar’i ve Afyonkarahisarlilar’i çok sevdim.

Bu güzel sehrimizden üzülerek ayriliyorum fakat hiç bir zaman bagini koparmayacagim.

Burada güzel dostlarimiz oldu. Kurum müdürlerimiz ile uyumlu bir çalisma yürüttük.  

Bu günkü davet için de hepinize tesekkür ediyor, tüm Afyonkarahisar'a sevgilerimi, saygilarimi iletiyorum” dedi.

Resmi kurumlarin Afyonkarahisar’daki müdürleri tarafindan hazirlanan hediye, tüm müdürleri temsilen Belediye Baskan Yardimcisi Murat Öner tarafindan Sadi Erkan’a takdim edildi.

Sadi Erkan da tüm müdürlere günün anisina birer hediye takdim etti. Öner yaptigi konusmada, “Afyonkarahisarimizda kurumlar arasindaki bu güzel birlikteligi görmek çok anlamli ve çok da önemli. Her sey birlikte daha kolay. Sayin müdürümüze yeni görev yerinde basarilar diliyoruz” dedi.

Grand Özgül Genel Müdürü Süleyman Çinaroglu ise “Tüm kurum müdürlerimiz bizim için önem tasimaktadir. Böylesi anlamli toplantilarda biraraya gelmekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

Afyon HABERI


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °