‘Kitaplar devletimizden kirtasiye malzemeleri bizden’

‘Kitaplar devletimizden kirtasiye malzemeleri bizden’

Egitim 6.09.2021 18:55:06 0
‘Kitaplar devletimizden kirtasiye malzemeleri bizden’

Kitaplar devletten, kirtasiye malzemeleri Akgedik’ten

 

Yaylabagi Belediye Baskani Niyazi Akgedik, okullarin açilmasi ile birlikte geleneksel hale gelen kirtasiye malzemesi dagitimini bu yilda sürdürdü. 2014 seçimlerinde ögrenciler için vaat ettigi kirtasiye destegine devam eden Akgedik bugün 300 ögrenciye tüm ihtiyaçlarini karsilayacak kirtasiye paketi dagitti.

 

Yaylabagi kasabasinda her yil oldugu gibi bu yil da ögrencilere kirtasiye malzemesi dagitimi yapildi. 181 Ilkokul, 119 ortaokul ögrencisine 300 paket kirtasiye malzemesi ögrencilere tek tek teslim edildi.

 

‘Kitaplar devletimizden kirtasiye malzemeleri bizden’

 

Programda bir konusma yapan Yaylabagi Belediye Baskani Niyazi Akgedik, “2014 yilindan beri geleneksel hale getirdigimiz ve seçildigimiz ilk günden bugüne, halka hizmet; Hak’ka hizmet düsturu ile yaptigimiz kirtasiye malzemeleri dagitimina hepiniz hosgeldiniz, sefa getirdiniz. Hatirlar misiniz bilmiyorum ama bir dönemin çilesi olan, garip gurebanin okul açilirken kara kara düsündügü, parali kitap alma olayini. Söyleyince hatirladik degil mi.

Okul kitaplarinin parali satisini bitiren, tüm çocuklarimizin kitaplarini ücretsiz dagitan Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’dan ilham alarak ‘kitaplar devletimizden kirtasiye malzemeleri bizden’ dedik. Rabbime sükürler olsun ki bizlere sözümüzü tutma imkani verdi” dedi.

 

Asilanma tavsiyesinde bulundu

 

“Çiktigim bu yolda amacimiz çocuklarimizin esit sartlara egitim almasidir” diyen Akgedik sözlerine söyle devam etti; Hedefimiz kasabamizi egitimde bir adim öteye tasimaktir. Bir tek yavrumuzun bile boynu bükük kalmamalidir. Rabbim bizim dönemimizde okullarimizi yenileyerek çocuklarimizin tertemiz bir ortamda egitim yapmalarini sagladik. Inaniyorum ki egitime yapilan yatirim, gelecegimizi insasinin temelleridir.

Bizi çok daha ilerilere götürecektir.

Pandemiyi yasadigimiz bu dönemde, maske, mesafe ve hijyene dikkat çekmek istiyorum.

Asilama hepimiz için çok önemli. Çocuklarimizin okullardan uzak kalmamasi, is yerlerimizin kapanmamasi için özellikle sevdiklerimizle beraber nice günler görmek için asilarimizi olalim.

Programimiza katilan Kaymakamimiz Dogukan Koyuncu’ya Ilçe Milli egitim müdürümüz sayin Mehmet Arslan’a huzurlarinizda çok tesekkür ederim. Rabbim kazasiz belasiz saglikli bir egitim ögretim yili geçirmeyi tüm egitim camiamiza nasip etsin insallah.

 

Kaymakam Koyuncu; Ilk kez karsilastim

 

Ilçe kaymakami Dogukan Koyuncu da ilk kez böyle bir faaliyetle karsilastigini ifade ederek, bundan dolayi da Belediye Baskani Niyazi Akgedik’e tesekkür etti. Kaymakam Koyuncu ögrencilere basarilar diledi.

 

Okul müdürleri ve ögretmenler de ögrencilere verilen kirtasiye desteginden dolayi oldukça memnun kaldiklarini belirttile

Afyon HABERI


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °