BELEDIYE BASKANI ZEYBEK MECIDIYE MAHALLESI’NI ZIYARET ETTI

BELEDIYE BASKANI ZEYBEK MECIDIYE MAHALLESI’NI ZIYARET ETTI

Dünya 4.09.2021 10:28:46 0
BELEDIYE BASKANI ZEYBEK MECIDIYE MAHALLESI’NI ZIYARET ETTI

 

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Baskanimiz Mehmet Zeybek bu kez de Mecidiye Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Sehrimize çesitli yatirimlar kazandirmaya devam eden Baskanimiz Zeybek, sik sik hemsehrileri ile hemhal oluyor.

 Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’in mahalle ziyaretine Ak Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, Ibrahim Yurdunuseven, Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz, Belediye Baskan Yardimcilarimiz Süleyman Karakus, Murat Öner, Mahalle Muhtari Deniz Özcan ve mahalle sakinleri eslik etti. Mahalleleri ve isyerlerini tek tek ziyaret ederek vatandaslarla bulusan, esnafi dinleyen Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, belediye tarafindan yürütülen çalismalari da yerinde inceleyerek varsa bölgenin eksikliklerinin giderilmesi için de yerinde çözümler üretiyor.

 “HER ZAMAN SAHADAYIZ SAHADA OLMAYA DA DEVAM EDECEGIZ”

    Hizmetlerin hayata geçmesi için tüm ekipleriyle sahada olduklarini ve gece gündüz demeden çalistiklarini belirten Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, “Vatandaslarimizla ve esnaflarimizla mümkün oldugunca bir araya gelerek birçok konuyu istisare ediyor, fikir alisverisinde bulunuyoruz.

Ziyaretlerimizde ayrica belediyelerimizin hemsehrilerimiz için yaptigi çalismalar ile hayata geçirilecek projeleri de anlatma firsati buluyoruz.

Mecidiye Mahallemizin talepleri ne ise bunlari istisare ettik, gerekeni yapmaya haziriz.

Tek Gayemiz el ele vererek Afyonkarahisar’imizi hak ettigi yere getirmek

. Biz halkimizin hizmetkâriyiz.

Ekibime tesekkür ediyorum. Söz konusu çalismalari yerinde görmek, yeni talepleri almak ve çözüme kavusturmak için de her zaman sahada olacagiz. Kadim sehrimiz Afyonkarahisar’i gönül gönüle daha güzel yerlere tasimaya devam edecegiz.” dedi.

“NE TALEP ETTIYSEK YERINE GETIRILDI”

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’in taleplere aninda çözüm anlayisi ile hareket ettigine dikkat çeken Mahalle Muhtari Deniz Özcan; “Belediye Baskanimiza vekillerimize baskan yardimcilarimiza birim müdürlerimize çok çok tesekkür ediyorum.

Baskanimizdan ne talep ettiysek güler yüz ve samimiyet ile hizmetlerini yapti.

Belediye ekipleri ile irtibat halindeyiz, isteklerimiz yerine getiriliyor. Bizleri ziyaret ettigi için oldukça mutluyuz. Mahallem adina tesekkür ediyorum.” diye konustu.


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °