Köksal, Zafer Bayrami’ni kutladi

TÜRKIYE’NIN ATATÜRK’E VEFA BORCU VAR

Gündem 29.08.2021 16:23:52 0
Köksal, Zafer Bayrami’ni kutladi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Zafer Bayrami dolayisiyla yayinladigi kutlama mesajinda, Büyük Taarruz’la Anadolu'nun ebedi yurt hâline geldigini söyledi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Zafer Bayrami dolayisiyla yayinladigi mesajinda, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çikarak yaktigi bagimsizlik mesalesinin, Büyük Taarruz'la taçlanarak basariya ulastigini belirtti.

30 AGUSTOS ZAFERI TARIHE SILINMEYECEK IZLER BIRAKTI

30 Agustos zaferinin tarihe silinmeyecek izler biraktiginin önemle altin çizen Milletvekili Köksal, "Osmanli Devleti'ni isgal planlari uygulamaya konulduktan sonra Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çikarak yaktigi bagimsizlik mesalesi, Büyük Taarruz'la taçlanmis ve basariya ulasmistir. Büyük Taarruz, Mustafa Kemal Pasa'nin cesareti ve dehasini ortaya koydugu, Anadolu'nun ebedi yurt hâline gelmesini saglamlastiran bir taktik savasidir." ifadelerini kullandi.

TÜRKIYE’NIN ATATÜRK’E VEFA BORCU VAR

Köksal, dün oldugu gibi bugünde ve bundan sonrada, Atatürk'ün izinde milyonlarin oldugunu dile getirerek, "Türkiye, Atatürk'e vefa borçludur. Biz bu vefa borcumuzu bugün de 'Ya Istiklal Ya Ölüm' ilkesiyle hareket ederek ödemeye çalisiyoruz.

Milletimizin ve Cumhuriyetimiz'in çikarlarini, kendi çikarlarimizdan üstün görerek, Atatürk ve silah arkadaslarinin kazandigi Büyük Zafer'e, Büyük Zafer'den sonra ülkemizi kalkindirmak için yapilan devrimlere sahip çikiyoruz.

Bu duygu ve düsüncelerle Büyük Zafer'in 99. yil dönümünde, basta Cumhuriyetimizin kurucusu ve ebedi Baskomutanimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslari olmak üzere, tüm sehit ve gazilerimizi saygi ve rahmetle aniyorum." dedi.

Afyon HABERI


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °