Halkin Gördügü Görmedigi Birçok Tehlikenin Önüne Geçiyorlar

Türk Polis Teskilati'nin 173. kurulus yil dönümü sebebiyle bir mesaj yayinlayan AK Parti Il Baskani Ibrahim Yurdunuseven, “Büyük bir kahramanlik örnegi sergileyen polislerimiz halkin gördügü görmedigi birçok tehlikenin önüne geçiyorlar” dedi.

Gündem 9.04.2018 10:21:44 0
Halkin Gördügü Görmedigi Birçok Tehlikenin Önüne Geçiyorlar

AK Parti Il Baskani Av. Ibrahim Yurdunuseven Türk Polis Teskilati'nin 173. kurulus yil dönümü sebebiyle bir mesaj yayinladi. Baskan Yurdunuseven mesajinda, "Ülkemizde huzurun ve hukuki düzenin bozulmamasi, halkin güven ortaminda yasamini sürdürebilmesi için fedakârca görev yapan Polis teskilatimiz alnimizin akidir” dedi.

“Polis teskilati kahraman evlatlar yetistiriyor”

2015 – 2016 yillari arasinda Cizre, Silopi ve Sur gibi birçok noktada hendek operasyonlari yaparak büyük bir basariya imza attiklarini ifade eden Yurdunuseven sözlerine söyle devam etti: “Terörü Güneydogu’dan temizleyen, bugün de Afrin’de görev yapan, hatta birçogu gönüllü giden polis kardeslerimizin ülkemizin bölünmez bütünlügü için gösterdikleri çaba ve gayretler takdire sayandir. 15 Temmuz alçak darbe girisimi gecesi büyük bir kahramanlik örnegi sergileyerek hainlerle mücadele sirasinda sehit düsen 62 polisimiz de, Polis teskilatinin ne derece kahraman evlatlar yetistirdiginin apaçik ispatidir.”

“Halkin gördügü görmedigi birçok tehlikenin önüne geçiyorlar”

Baskan Yurdunuseven, “Görevlerini basariyla yerine getiren polis teskilatinin üyeleri, ülkemizde huzurun ve güven ortaminin olusmasi ve bununla birlikte terörle mücadele ederek cennet vatanimizda halkimizin gördügü görmedigi birçok tehlikenin önüne geçip kahramanlik örnegi sergiliyorlar. Bunlardan biri de 5 Ocak 2017 günü saat 16.10’da Izmir Adliyesi önüne bomba yüklü araçla gelen teröristlere geçit vermeyen, Türkiye'nin kahraman polis memurlarindan biri olan ve son görevinde sehadet mertebesine ulasan Fethi Sekin’dir. Görevi, vatani ve halki ugruna sehit düserek aramizdan ayrilan polislerimize Allah'tan rahmet, yakinlarina da sabir diliyorum. Yarali olan gazi polislerimize de Allah’tan acil sifalar diliyorum. Görevleri basinda olan tüm polislerimize de basarili bir hayat temenni ediyorum. Sehitlerimizden geriye kutsal bir emanet olarak kalan esleri, çocuklari, aileleri ve yakinlarina da sevgi ve saygilarimi arz ediyorum” dedi

 


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °