Polislerimiz Gece Gündüz Demeden Görev Yapiyor

Polislerimiz Gece Gündüz Demeden Görev Yapiyor

Gündem 10.04.2018 21:12:03 0
Polislerimiz Gece Gündüz Demeden Görev Yapiyor

Emniyet Teskilati 173. Kurulus Yilini Kutluyor

Türk Polis Teskilati’nin 173. Kurulus yili ve Polis Haftasi dolayisiyla Afyonkarahisar’da bir dizi etkinlik düzenlendi. 

Bu kapsamda ilk olarak Afyonkarahisar Il Emniyet Müdürü Fahrettin Sen, Polis Meslek Egitim Merkezi Müdürü Mustafa Eker, Polis Moral Egitim Merkezi Müdür Vekili Seref Karakaya ve beraberindeki heyet Vali Mustafa Tutulmaz’i makaminda ziyaret etti. 

Ziyarette günün anisina Vali Mustafa Tutulmaz’a çiçek takdim edildi. Il Emniyet Müdürü Fahrettin Sen, Polis Teskilatinin her zaman Vatanin ve Milletin hizmetinde oldugunu, bu görev bilinciyle hareket ettiklerini ifade ederken, hafta boyunca yapilacak etkinlikler hakkinda Vali Mustafa Tutulmaz’a bilgiler verdi.


Vali Mustafa Tutulmaz: “Ülkemizde huzur ve güven ortaminin olusmasini saglayan, gerektiginde canini hiçe sayarak, adalet, esitlik, sabir ve hosgörü çerçevesinde görevlerini en iyi sekilde yapmak gayretinde olan polislerimiz, görevlerinin sadece suçluyu yakalamak degil, suçun önlenmesi oldugunun bilincinde olarak gece gündüz demeden çalismaktadir. Mesai mefhumu gözetmeden, büyük bir özveriyle görev yapan tüm emniyet teskilatimizin 173. kurulus yildönümünü ve Polis Haftasini kutluyorum. Görevi basinda sehit düsen polislerimizi rahmet ve gazilerimizi minnetle aniyorum” ifadelerini kullandi. 

Sehit Polisler de unutulmadi 
Türk Polis Teskilati’nin 173. Kurulus yili ve Polis Haftasi dolayisiyla Kocatepe Asri Mezarligindaki Polis Sehitligi de ziyaret edildi.
 
Polis Sehitligi ziyaretine Vali Mustafa Tutulmaz’in yani sira Belediye Baskani Burhanettin Çoban, Cumhuriyet Bassavcisi Mehmet Özel, Vali Yardimcisi Erhan Günay, Il Jandarma Komutani J. Alb. Orhan Sirma, Il Emniyet Müdürü Fahrettin Sen, Polis Meslek Egitim Merkezi Müdürü Mustafa Eker, Polis Moral Egitim Merkezi Müdür Vekili Seref Karakaya ve çok sayida polis katildi. 

Il Müftüsü Sükrü Kabukçu’nun Kur’an-i Kerim tilavetinin akabinde edilen dualar sonrasi Vali Mustafa Tutulmaz ve beraberindekiler tarafindan sehit polislerin mezarlarina karanfiller birakildi. 


Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °