Milletvekili Aday Adayligi Basvuru Süreleri Uzadi

Milletvekili aday adayligi basvuru süreleri uzadi

Gündem 29.04.2018 17:51:39 0
Milletvekili Aday Adayligi Basvuru Süreleri Uzadi

 

AK Parti milletvekili aday adayliklarinin basvurulari Pazar günü de devam etti. Aday adaylik basvurularini kabul eden Seçim Isleri Baskani Talha Hüseyin Akkaya, basvuru sürelerinin uzadigini duyurdu. 

Milletvekili aday adayligi basvuru süresi uzadi

Seçim Isleri Baskani Talha Hüseyin Akkaya, “vatandaslarimizin partimize gösterdigi teveccühten ziyadesiyle memnunuz. Zaten AK Parti kadar aday adayi müracaati olan baska bir parti yok. Bu bizim halkimizin partimize bagliliginin bir göstergesidir. Biz herkese esit mesafede ve herkesle ayni seviyede yaklasan bir siyasi partiyiz. Önceliklerimiz halkimizin önüne çikan sorunlari ortadan kaldirmaktir. Insallah bütün aday adaylarimiz için hayirlisi olur. Basvuru süresi 2 Mayis Çarsamba günü saat 19:00’a kadar, ona bagli olarak teamül de 5 Mayis Cumartesi günü yapilacak” dedi. 

Ibrahim Yurdunuseven: Afyonkarahisar için mücadele etmeye devam edecegiz

AK Parti’den milletvekili aday adayligi basvurusunu yapan Avukat Ibrahim Yurdunuseven de basin toplantisinda ya Bugün Allah'in izniyle evraklarimizi tamamlayarak aday adayligi basvurumuzu yapiyoruz. Burada bulunarak bizlere destek olan tüm arkadaslarimiza kardeslerimize tesekkür ediyorum. Insallah hayirli olur. Afyonkarahisar için tüm aday adayi arkadaslarimiz ile birlikte her zaman çalismaya mücadele etmeye devam edecegiz. Hayirli ugurlu olsun diyerek evraklarimizi teslim ediyorum. 

Aynur Gücenmez: Erdogan güçlü ve kararli bir liderdir

Iskadini Aynur Gücenmez de aday adayligini Pazar günü açiklayanlar arasindaydi. Gücenmez, “Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayip Erdogan’a tüm içtenliklerimle saygi ve sevgi ile gönül den bagli oldugumu belirtmek istiyorum. Uzun yillardir, ülkemize hizmette sinir tanimayan Türkiye sevdalisi dik duran güçlü bir liderimiz olmasindan gurur ve seref duyuyorum. Neden Ak parti Adayi oldugumu belirtmek istiyorum. Birinci nedeni sayin cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan'dir. Güçlü ve kararli böyle bir liderimizin kurmus oldugu ve daha uzun yillar ülkeye hizmet ederek kadrolar yetistirmesi ve dünya lideri olmasi önceliklerimiz arasindadir” dedi.  

Fatma Gamze Kiliç: Ihtiyacimiz olan tek sey çalismak  

Sehir plancisi Fatma Gamze Kiliç da “Organize Sanayi bölgelerine, farkli resmi kurum ve kuruluslara imar plani hazirliyor ve danismanlik hizmeti veriyorum. 2008 yilinda Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasi kadin girisimciler kurulunda baskan yardimciligi görevini üstlenip kadinlarimizin is hayati içerisinde daha aktif rol üstlenmesi amaciyla çalismalar yürüttüm. 2009 yilinda yapilan AK Parti Afyonkarahisar Kongresi ile il yönetim kurulu üyesi olarak seçildim. 9 yildir ülkemizin geçirdigi tüm yerel ve genel seçimlerde, referandum süreçlerinde partimizin ana kademeleri il ilçe teskilatlari kadin ve gençlik kollari ile uyumlu çalismalar yaptim. Arkadaslar hiçbir seye ihtiyacimiz yok tek ihtiyacimiz olan sey çalismak” diye konustu.

Mehmet Zeybek: Yabancilar Erdogan’in gitmesi için mücadele ediyor

Insaat sektöründe olan aday adayi Mehmet Zeybek de açiklamasinda, “Reisimiz gerçekten sadece Türkiye'nin degil ümmetin umududur. Bakiniz ser odaklari ilimli Islam adi altinda Islamiyet’i farkli yönlere çekmek için bir organizasyon yaptilar. Türkiye'de basaramadiklari beceremedikleri seyi Suudi Arabistan üzerinden yapiyorlar. Belki haberlerde izlemissinizdir Suudi Arabistan Veliaht Prensi Trump ile bir araya geldiler. Ilimli Islam projesini Suudi Arabistan'a verdiler. Çünkü bu ülkeler kullanima müsait ülkelerdir. Suudi Arabistan, Misir ve Birlesik Arap Emirlikleri üçü birden Türkiye'de rejimin degil de Recep Tayyip Erdogan'in gitmesi için ellerinden gelen ne varsa yapiyorlar. Maalesef Türkiye'nin kendi ayaklari üzerinde durmasini hazmedemiyorlar. Hatirlayin 1974 Kibris Baris Harekati'ni Bir tek parasüt bezini dahi iyi dostumuz dediginiz Almanya vermedi. Ssimdi bakiyoruz Cumhurbaskanimizin ifadesiyle savunma sanayinin AK Parti iktidara geldiginde yüzde 20'si yerli imkânlarla karsilanirken, su anda yüzde 60 – 70 seviyelerine geldi. Burada amacim bir yerlere gelmek degildir. Amacim karinca misali tarafimi belli etmektir. Tarafimiz belli olsun diyor ve aday adayligimi açikliyorum” dedi. 

Abdullah Sancak: Mesele AK Parti’ye ve millete hizmettir 

Aday adayi Abdullah Sancak ise “Insallah bu seçimde Reisimizin yaninda Türk milletinin zaferi için mücadele etmeye çalisacagiz. Adaylik olur ya da olmaz bunlarin herhangi bir önemi yok. Daha önce de ben aday adayi olmustum. Mesele millete, ülkeye, AK Parti'ye hizmettir. Insallah hakkimizda hayirlisi olur. Bu saatten sonra bütün aday adaylarinin sanslari esittir. Insallah her seyin en güzeli Türkiye için ve milletimiz için olur” seklinde konustu. 

Murat Cem Turan: Amacim makam degil, AK Parti’den yana saf tutmaktir 

Isadami Murat Cem Turan da aday adayi oldugunu açiklayarak söyle konustu: “Sandikli dogumluyum. 15 yil Afyon merkezde ticaret yaptim. Su anda da ticari faaliyetlerime devam ediyorum. Son 10 yildir da Antalya'da ticaretle ugrasiyorum. Siyasi hayatimin diger aday adaylarindan farkli oldugunu düsünüyorum. 15 yil önce Demokrat Partide Afyon'da Il Baskanligi, Il Baskan yardimciligi yaptim. 2015 seçimlerinde de Antalya Büyüksehir Belediye Baskanligi adayi oldum. Son yasanan olaylarla birlikte siyasi hayata bakis açim degisti ve Demokrat Parti'nin özellikle CHP ile isbirligi içerisinde olmasi istifa etmeme neden olmustur. Ben bugüne kadar hep ülkemi gözetmeye çalistim. Allah sehrimize 2 okul yapmak nasip etti. Seçimlerin öne alinmasi, kararimi daha erken vermeme neden olmustur. Türkiye'de iki partili bir seçim var. Birincisi vatanini milletini sevenler, bir tarafta diger tarafta da digerleri. Son 15 gündür kimin nerede oldugunu nerede durdugu hep beraber gördük. Bu noktada ülkemizi seven insanlarin bir arada toplanmasi gerekiyor. Güç birligi yapmamiz gerekiyor. Sayin Cumhurbaskanimizin etrafinda etten duvar olmak zorundayiz. Biz 15 yilda çok yol kat ettik. Eger tersine bir sey olursa bütün kazanimlarimizi kaybederiz. Bunun için çocuklarimiz için bu mücadeleyi vermek zorundayiz. Canla basla mücadele edecegiz. Hiçbir sekilde amacim milletvekilligi makam mevki degildir. Amacim Türkiye'nin bu savasinda AK Parti'den yana saf tutmaktir.” 

Aday adayligi basvurulari Çarsamba gününe kadar devam edecek. Öte yandan AK Parti Afyonkarahisar Il Baskanligina yapilan basvuru sayisinin 29 oldugu belirtildi. 


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °