Baskan Çobandan Belediye-Is Sendikasina Ziyaret

BASKAN ÇOBAN'DAN BELEDIYE-IS SENDIKASINA ZIYARET

Gündem 30.04.2018 19:03:34 0
Baskan Çobandan Belediye-Is Sendikasina Ziyaret

 

              Belediye Baskani Burhanettin Çoban, Belediye-Is Sendikasi Afyonkarahisar Sube Baskani Yücel Sahin'i ziyaret etti. Yapilan Genel Kurulun ardindan yeniden sendika baskanligina seçilen Yücel Sahin'e hayirli olsun dileklerini ileten Baskan Çoban, yönetim kurulu üyelerine çalismalarinda basarilar diledi. Özel Kalem Müdürü Mehmet Savas, Yüntas Genel Müdürü Mehmet Sarlik  ile birlikte gerçeklesen ziyarette Baskan Çoban tüm isçilerin 1 Mayis Emek ve Dayanisma Günü'nü tebrik etti.

                Afyonkarahisar Belediyesi'nin isçi haklarina karsi gösterdigi hassasiyet ve isyeri barisi konusunda örnek belediyeler arasinda oldugunu söyleyen Baskan Çoban; isçi ve emekçilerin bayrami olan 1 Mayis'in tüm Türkiye'de baris ve huzur içerisinde kutlanmasini diledi.

           Ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden Belediye-Is Sendikasi Afyonkarahisar Sube Baskani Yücel Sahin ise Baskan Burhanettin Çoban ile birlikte Afyonkarahisar Belediyesi'nde ciddi bir huzur ortaminin olustuguna dikkat çekti ve  Belediye'nin çalisma ortami olarak en verimli dönemini yasadigini söyledi. 

 


Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °