Seçimin Kazanani Belli, Kaybeden Chp Içinde Kim Olacak?

Seçimin kazanani belli, kaybeden CHP içinde kim olacak?

Gündem 5.05.2018 12:06:17 0
Seçimin Kazanani Belli, Kaybeden Chp Içinde Kim Olacak?

Basbakan Yardimcisi Bekir Bozdag,  Islam Isbirligi Teskilati (IIT) 45. Disisleri Bakanlari Konseyi Toplantisi'na katilmak için gittigi Banglades'de açiklamalarda bulundu.

Muharrem Ince'nin cumhurbaskani adayi olmasina deginen Bozdag, sunlari kaydetti:

"CHP, nihayetinde CHP'lilerin sabrini tasirma noktasina getirmisti. Adeta CHP'liler çildirma noktasina gelmisti. Seçim süreci tamamlanmadan adayini açiklamis olmasi son derece önemli. Seçimin su anda bilinmeyeni CHP'deki degisimin nasil olacagi yönündedir. Çünkü kesinlikle seçim sonucunda CHP'de bir degisim yasanacaktir.


7 SEÇIMDE KAYBETTI

Kiliçdaroglu, 7 seçimde Cumhurbaskanimizin karsisinda kaybetti. Sekizinci defa kaybi göze alamadigi için adayliktan vazgeçtigini düsünüyorum. Sonuçta ya Kiliçdaroglu siyasete veda etmek zorunda kalacak ya da Sayin Ince veda etmek zorunda kalacaktir. Bunu hep beraber görecegiz.

Seçimden sonra Türkiye'nin yeni Cumhurbaskani, ben Allah'in takdiri, aziz milletimizin destegiyle sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan olacagina inaniyorum. Seçimin akabinde de CHP'de büyük bir degisim yasanacagina inaniyorum. Acaba seçimden sonra CHP içinde kaybeden Kiliçdaroglu mu olacak yoksa Sayin Ince mi olacak?"


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °