Taytak Sosyal Medyadan Seçmenlere Tesekkür Etti

TAYTAK SOSYAL MEDYADAN SEÇMENLERE TESEKKÜR ETTI

Gündem 6.06.2018 15:03:58 0
Taytak Sosyal Medyadan Seçmenlere Tesekkür Etti

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayi Mehmet Taytak, 24 Haziran’da yapilacak olan seçimler için çalismalarina hiz verdi. Afyonkarahisar’i karis karis dolasan Taytak’a vatandaslar yogun ilgi gösteriyor. Her gittigi yerde coskuyla karsilanan Taytak, sosyal medya hesaplarindan vatandaslara tesekkür etti.

26 Mayis tarihinden itibaren gece gündüz demeden Afyonkarahisar’i karis karis dolasan MHP milletvekili adayi Mehmet Taytak, her gittigi ilçeye ve beldeye birden fazla ugruyor. Vatandaslarla birebir diyalog kuran Taytak, seçmenin talep ve isteklerini de dinliyor. Emirdag ilçesinde kurulan pazaryerini ziyaret eden Taytak’a Emirdag Belediye Baskani Ugur Serdar Kargin, Ilçe Baskani Abdil Demiral ve partililer eslik etti. Pazar yerinde alis veris eden vatandaslara cumhur ittifakini ve seçim beyannamesi hakkinda bilgiler vererek MHP’ye destek istedi. Vatandaslarin alis veris listesine MHP’nin ismini de yazan Taytak, 24 Haziran seçimlerinde vatandaslarin sandikta MHP’ye destek vermelerini istedi.

TAYTAK SOSYAL MEDYADAN SEÇMENLERE SESLENDI

Gece geç saatlere kadar süren seçim çalismalarinin ardindan Taytak, sosyal medya hesaplarindan partilerine göstermis oldugu ilgiden dolayi vatandaslara tesekkür etti.  Taytak sosyal medya hesabindan su görüslere yer verdi; Bugün yine Afyonkarahisar’imizi karis karis gezdik, yüreklere nakis nakis Milliyetçi Hareket Partisi'ni isledik. Dolastigimiz her yerde Cumhur ittifakiyla ilgili vatandaslarin çok büyük bir teveccüh içerisinde olduklarini gördük.  Bu ittifakta çok mutlu olduklarini bize dile getirdiler. 15 Temmuz gecesi Sayin Genel Baskanimizin dik durusunu bu seçimlerde sandiklarda ödeyeceklerini ifade ediyorlar. Bu arada 26 Mayis tarihinde Genel Baskanimizin açiklamis oldugu seçim beyannamemizle ilgili vatandaslarimizi bilgilendiriyoruz. Af konusuyla ilgili vatandaslarimiz çok büyük beklenti içerisindeler. Sayin Genel Baskanimiz bir seyi gündeme getirmisse mutlaka ülkenin hayrina olan bir konudur mutlaka onunda gerçeklesmesi için her türlü çabayi gösterecektir. Genel baskanimiz varsa siz rahat olun diyorum. Güçlü bir meclis yapisiyla vaat ettiklerimizin tamamini yerine getirecegimizi belirtmek istiyorum. Seçim ziyaretlerimizde ilgilerini esirgemeyen vatandaslarimiza tesekkür ediyorum” diye konustu.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °