Mhp Varsa Türkiye Emin Ellerdedir.

MHP VARSA TÜRKIYE EMIN ELLERDEDIR.

Gündem 22.06.2018 11:06:48 0
Mhp Varsa Türkiye Emin Ellerdedir.


Seçim çalismalarina ara vermeden devam eden MHP adayi Muharrem Günay, “MHP Türkiye’nin birlik ve dirliginini teminatidir, MHP yikilmadikça Türk milleti yikilmayacaktir. MHP yok olmadikça Türk devleti yok olmayacaktir.” 
“Peygamber Efendimiz “Güvenilirligi olmayanin imani, emaneti olmayanin dini olmaz” buyuruyor. Bu devlet ve bu vatan bizlere milyonlarca sehidin emanetidir. Emanete sahip çikmak en basta gelen görevimizdir.” diyen ve Son yillarda ülkemiz üzerinde oynanan oyunlarin bir benzerinin de MHP üzerinde oynadigina dikkat çeken GÜNAY, Liderimiz Devlet BAHÇELI oynanan bu oyunlarin farkina varmis, hem ülkemizi hem de MHP’yi düzlüge çikarmak için ne gerekiyorsa yapmis bu amaçla Cumhur Ittifaki’nin gerçeklesmesine vesile olmustur. Cumhur ittifakinin millet akli, gelecegimizin ve bin yillik kardesligimizin teminati olduguna dikkat çeken Günay, Cumhurbaskanliginda Recep Tayyip Erdogan’a, milletvekili seçimlerinde ise MHP’ye oy verin çagrisinda bulundu.
MHP’nin bu ülkenin emniyet sübobu ve sigortasi olduguna dikkat çeken GÜNAY, “MHP mecliste ne kadar güçlü olursa Türk devleti de o kadar güçlü olur. Türkiye Cumhuriyeti nasil ki Islam Dünyasinin son kalesi ise MHP’de Türk milletinin son kalesidir. Iste bu yüzden MHP desteklenmeli ve mecliste büyük bir gurupla temsil edilmelidir.” Dedi. Afyonda ittifak olarak ALTI SIFIR’ a MHP olarak en az üç vekillige talip olduklarini belirten Günay seçmenden destek istedi


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °